Comeback van het Jaar: Gilian De Wolf

Comeback van het Jaar: Gilian De Wolf

Gilian De Wolf (14) is een grote supporter van KAA Gent. Hij woont alle thuismatchen bij met zijn papa en doet daarnaast niets liever dan zelf voetballen. Op 9 augustus vorig jaar trok hij zoals zo vaak naar de training van de U15 van KSV Sottegem. Zonder enige aanleiding ging Gilian plots neer op het veld. Een hartstilstand had hem geveld.

Omstaanders startten meteen de reanimatie en dankzij hen is hij vandaag nog onder ons. Er volgde een lange periode weg van zijn favoriete hobby, het voetbal. Een halfjaar en enkele operaties later mocht Gilian zich opnieuw opmaken voor zijn "eerste" training. De club, zijn ploegmaats en sympathisanten verrasten hem na afloop op een in de kantine.

De verrassing werd nog wat groter toen ook Alessio Castro-Montes opdook. Gilian is een grote supporter van KAA Gent en Alessio is zijn favoriete speler. Uit handen van zijn idool kreeg Gilian de trofee voor Comeback van het Jaar. 

KAA Gent is heel blij dat Gilian zich weer voetballer mag noemen. Zijn droom is om het ooit tot bij de Buffalo’s te schoppen. Om daar al een klein beetje aan mee te werken, nodigen we Gilian als eregast uit voor de wedstrijd tegen Racing Genk (05/02). Hij zal de aftrap geven en mag een oorverdovend applaus verwachten van onze supporters!

Nie neute, nie pleuje. Gilian is nen Buffalo.

Speelt de video uit de Gouden Schoen-uitzending hieronder niet af? Bekijk hem dan hier.