Abonnementenverkoop PO1

Abonnementenverkoop PO1

Na een inhaalrace van jewelste onder Yves Vanderhaeghe, zijn de Buffalo's erin geslaagd zich te plaatsen voor PO1. De verkoop van PO1-abonnementen start op WOENSDAG 28 FEBRUARI (vanaf 14 uur), zowel online als aan de 4 loketten in het stadion (hoofdingang).

De loketten zijn elke werkdag geopend van 12 tot 18 uur (ook open op zaterdag van 10 tot 13 uur)

De abonneehouders van de reguliere competitie krijgen VOORRANG op hun zitje vanaf WOENSDAG 28 FEBRUARI tot en met ZONDAG 25 MAART (22 uur).

>> Bekijk hier de PO1 abonnementsprijzen

Voor de HUIDIGE ABONNEES van de REGULIERE COMPETITIE:

  • Iedere abonnee van de reguliere competitie kan zijn abonnement op dezelfde plaats verlengen voor de 5 Play Off 1 wedstrijden: deze abonnementen worden opgeladen op uw bestaand abonnement (geen losse tickets dus!)

  • Wie extra abonnementen wenst te kopen, kan kiezen uit de 1000 zitplaatsen die tijdens de reguliere competitie niet waren ingenomen door abonnees . De situering van deze vrije plaatsen kan bekeken worden online of aan onze loketten. Deze plaatsen worden steeds verkocht aan de prijs voor een NIET-ABONNEE (ook wanneer ze door een abonnee worden gekocht).
  • Ben je abonnee en vergeet je te verlengen tijdens de voorrangsperiode? Geen goed idee, want je geraakt zowel de voorrang op jouw plaats kwijt én je betaalt de prijs voor een niet-abonnee!

Voor de NIET-ABONNEES:

  • NIET-ABONNEES kunnen vanaf 28 februari ook al een abonnement voor Play Off 1 kopen voor één van de 1000  zitplaatsen die niet ingenomen waren tijdens de reguliere competitie op voorwaarde dat zij al een supportersaccount hebben bij onze club voor juli 2017.
  • Deze plaatsen worden steeds verkocht aan de prijs voor een NIET-ABONNEE.

Alle info over de VRIJE VERKOOP van PLAY OFF 1 ABONNEMENTEN en over de LOSSE TICKET VERKOOP vindt u hier. 

Luxesjaal voor 10 euro

Wie zijn abonnement verlengt, kan bovendien in de fanshop een luxesjaal voor 10 euro verkrijgen!