LowLandLions x KAA Gent

LowLandLions en KAA Gent slaan de handen in elkaar om esports in de Benelux naar een hoger niveau te tillen. Met de expertise die de LowLandLions hebben opgedaan in esports, gekoppeld aan de knowhow van onze club, beogen we samen de absolute leider te worden in de Benelux.

Het kleurenpalet van LowLandLions wordt dat van KAA Gent-blauw, maar de organisatie zelf blijft zoals hij is. Verder zal de club zich richten op het commerciële aspect en structurele ondersteuning, zoals bijvoorbeeld het gebruik van de Alternate esports lounge in de Ghelamco Arena.

 

TEAMS

Naast het League of Legends-team, CS:GO-team, onze en de Brawl Stars-community wordt er een FIFA-speler toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat we de eerste club zijn met een volwaardig aanbod aan esports. 

Onze focus? Jou voorzien van de beste Nederlandstalige content omtrent esports in onze regio. LowLandLions en KAA Gent richten zich op de Benelux.

“De samenwerking met KAA Gent geeft LowLandLions nieuwe mogelijkheden om te groeien”, zegt Filip Langerock, manager van LowLandLions. “Met de steun van de club hebben we nu een volwaardige commerciële cel achter ons en krijgen we een professionele infrastructuur ter beschikking waar een esports team in de Benelux alleen maar van kan dromen. Het is aan ons nu om onze esports dromen samen waar te maken. Wij hebben er in elk geval veel zin in.”

Tyas Kastelijn, commercieel manager van KAA Gent voegt toe: “Filip Langerock is al enkele seizoenen een trouwe Business Partner van KAA Gent als lid van onze Young Business Club. Hij is met zijn LowLandLions een absolute expert in de wereld van esports. Een wereld waar wij afgelopen seizoen van hebben mogen proeven en nu volop willen inzetten. Naast het enorme potentieel voelen we ook tractie en interesse bij onze Partners. Een ideaal moment om op de trein te stappen.”