Uit in Gent? Bezoek de Ghelamco Arena!

Uit in Gent? Bezoek de Ghelamco Arena!

Op zoek naar een uitstap voor het hele gezin? Deze zomer is het opnieuw mogelijk het voetbalstadion van KAA Gent te bezoeken. Je steunt er bovendien de KAA Gent Foundation mee.

Een stadionbezoek is zeker de moeite waard. Een ervaren stadiongids leidt je gedurende anderhalf uur rond achter de schermen van de Ghelamco Arena. Je maakt kennis met het modernste voetbalstadion van het land. Je komt langs de perszaal en de kleedkamers, de businessruimtes, de supportersruimtes en de fanshop .

Rondleidingen worden georganiseerd op dinsdag- en donderdag voormiddag tussen 28 juni en 30 augustus 2022. Uiteraard rekening houdend met de wedstrijdkalender.

Rondleidingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tickets voor de rondleidingen zijn te verkrijgen bij Uitbureau Gent (Veldstraat 82B, 9000 Gent) en kosten € 6 (-12 jaar) en € 12 (+12 jaar). Tickets kunnen enkel vooraf aangekocht worden.

Bied je met je ticket 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aan in de centrale inkomhal van KAA Gent (Parking A, Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent).

Je bezoek combineren met een lunch in de Buffalo Bistro? Reserveer een plaatsje bij het aankopen van je tickets voor de rondleiding. Bied je voor 13u aan in het restaurant op de promenade van de Ghelamco Arena. Betalen voor de lunch doe je ter plaatse.

 

De KAA Gent Foundation bedankt haar partners voor de steun: