Abonnementen 2021-2022

Abonnementen 2021-2022

Beste Buffalo

Intussen bevestigde het Overlegcomité haar voornemen om vanaf 13 augustus 2021 evenementen in openlucht toe te laten, zonder beperking wat het aantal toeschouwers betreft, voor al wie in het bezit is van een Covid Safe Ticket.

Dit stelt ons in staat om reeds vanaf onze tweede thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League, op 15 augustus 2021 tegen KV Mechelen (aftrap 16u00), al onze abonnees terug te verwelkomen. Onze abonnees van vorig seizoen zullen zodoende niet 14 maar wel 16 wedstrijden kunnen bijwonen in het zopas gestarte seizoen.

1. Maak je Buffalo Account aan

Opgelet, om een abonnement te kunnen aankopen maak je eerst eenmalig een nieuwe Buffalo Account aan. Je oude account zal niet meer werken. Had je als abonnee al een account of kocht je online al tickets? Maak dan gebruik van datzelfde mailadres voor een automatische koppeling. 

2. Verleng je abonnement 

Ik had vorig seizoen een abo en koos voor een tegoedbon

Wanneer je met je nieuwe Buffalo account inlogt op de ticketpagina, zal je vanaf woensdag, 28 juli 2021, 12u00 jouw abonnement(en) kunnen terugvinden onder 'Mijn Bestellingen'. Dit abonnement kan je gratis verlengen, waarna je kiest voor levering thuis (met verzendingskosten) of afhalen aan het ticketloket (min. 2 werkdagen na aanvraag).

Met een abonnement van vorig seizoen, krijg je geen toegang tot de wedstrijden. Verder is het niet mogelijk om van plek te wisselen.

Mensen die hiermee moeite ondervinden, kunnen ons steeds contacteren via tickets@kaagent.be of zich aanbieden aan de loketten.

 

Let wel: er is geen enkele reden om meteen woensdag om 12u00 massaal online of aan de loketten jouw abo te verlengen.
Sterker nog: we raden dit af gezien dit alleen maar tot digitale en andere wachtrijen zal leiden. De voorrangsperiode voor abonnees loopt tot en met zondag 22 augustus. Je beschikt over voldoende tijd, dus neem die ook.

De tegoedbon wordt uitgereikt omwille van COVID 19 en kadert binnen volgend ministerieel besluit.

Ik koos voor de compensatieregeling

Wie koos voor de compensatieregeling (en dus niet voor de tegoedbon), behoudt tot en met 1 augustus 2021 voorrang om zijn/haar plek opnieuw aan te kopen.

De prijzen van de abonnementen vind je hier. Dit zijn de “oude” abonnementsprijzen zoals ze tot en met vorig seizoen steeds gehanteerd werden voor 15 thuiswedstrijden. Als supporter krijg je er dus één extra thuiswedstrijd gratis bovenop.

Aan de hand van unieke couponcode(s) die je op woensdag 28 juli 2021 via mail zal ontvangen, zal je zoals afgesproken 30% korting verkrijgen op de prijs van je abonnement(en). 

Hoe gebruik ik mijn couponcode?

Ik had een abonnement Play-Off I 2019-2020 

Je ontvangt van ons op maandag 2 augustus een couponcode met een korting ter waarde van uw PO I abonnement, die je online kan gebruiken - op voorwaarde dat je reeds een Buffalo Account aanmaakte - voor de aankoop van volgende producten in onze ticketshop:

  • Abonnement Jupiler Pro League
  • Abonnement Play-Offs 
  • Abonnement Europese competitie
  • Losse tickets*

*Je kan je couponcode slechts eenmalig gebruiken. Er wordt geen restbedrag toegekend. 

Ik had geen abo: vrije verkoop vanaf maandag 2 augustus 2021

Ook hiervoor maak je in de eerste plaats een nieuwe Buffalo account (zie boven).

De prijzen van onze abonnementen vind je hier. Ook hier koop je voor de “oude” prijs van 15 thuiswedstrijden wat je 16 bezoeken aan de Ghelamco oplevert.

Ondervind je problemen, geef ons dan een seintje op tickets@kaagent.be of spring even binnen aan de loketten.

3. Voorwaarde twee extra wedstrijden

Daar waar de tegoedregeling in beginsel slechts recht gaf op 14 thuiswedstrijden (de betaalde 15 minus 1 bijgewoonde wedstrijd), komen daar nu twee wedstrijden bovenop voor de abonnees van vorig seizoen die kozen voor de tegoedregeling. Voor de overigen komt er één wedstrijd bovenop de betaalde aboprijs. Hier koppelen wij één voorwaarde aan.

Indien er alsnog zou beslist worden dat wedstrijden niet kunnen doorgaan met publiek of slechts voor een beperkt deel van het publiek, dan aanvaard je door het verlengen van je abonnement dat de eerste twee wedstrijden die je op deze manier zou missen, niet zullen gecompenseerd worden. Dien je er meer dan 2 te missen, dan zal elke wedstrijd vanaf de derde wedstrijd gecompenseerd worden middels een tegoedmatch voor een gelijkaardige wedstrijd in de Ghelamco Arena.

4. Covid Safe Ticket

Verder vragen wij je bijzondere aandacht voor de regels inzake het Covid Safe Ticket via de mobiele applicatie Covidsafe in de App Store of Play Store
Dit zal je immers nodig hebben indien je een wedstrijd in de Ghelamco Arena wil bijwonen.
Kinderen onder 12 jaar worden hiervan vrijgesteld.

Je zal moeten beschikken over een attest, dat gescand zal worden aan de ingang, waaruit blijkt dat je:

  • Hetzij (dubbel) gevaccineerd bent én dat er 14 dagen zijn verstreken sinds jouw tweede vaccinatie, of;
  • Dat je een negatieve PCR test heeft afgelegd in de 2 dagen die vooraf gaan aan de wedstrijd, of;
  • Dat je een negatieve sneltest aflegde via een professionele dienstverlener, de dag voorafgaande aan de wedstrijd, of;
  • Dat je hersteld bent van een covid besmetting en nog binnen de termijn van bescherming valt.

Dit attest zal je – hetzij via de app CovidSafe, hetzij in uitgeprinte versie – moeten voorleggen voorafgaand, vergezeld van jouw ID. Hierover communiceren we later uitgebreid.

Laten we er allemoal tuupe een veilig Gents feest van maken.

COBW