Jong KAA Gent verwelkomt vier nieuwe spelers

Jong KAA Gent verwelkomt vier nieuwe spelers

De ploeg van coach Arnar Vidarsson mag vier nieuwe spelers toevoegen aan de selectie, zo zullen Tristan Demetrius, Luka Lijeskic, Abdul Ayinde en Ramol Sillamaa onze beloften versterken.

Demetrius kwam in februari van dit jaar over van Deportivo Saprissa, een ploeg die uitkomt in de Costa Ricaanse eerste klasse. De 18-jarige Haïtiaan is snel, technisch en heeft een actie in de voeten. Hij trainde al mee met de ploeg, maar was door zijn leeftijd op het moment van tekenen nog niet speelgerechtigd, maar daar komt het komende seizoen dus verandering in.

Lijeskic is een zeer getalenteerde keeper uit Servië. Hij komt over van Brodarac Belgrad. Ook hij was op het moment dat hij tekende nog niet speelgerechtigd, maar trainde wel mee. Hij stond ook al onder de lat voor de nationale jeugdploegen van Servië, van de u15 tot de u18. Nu krijgt hij de kans zich te bewijzen bij onze beloftenploeg.

Ook Ayinde sluit zicht aan. De 18-jarige linksachter is snel, vinnig en technisch heel erg sterk. De Burkinees doorliep de jeugdwerking van Rahimo FC in zijn thuisland alvorens de overstap de maken naar Jong Gent.

Als laatste verwelkomen we RamolSillamaa. Hij is een 18-jarig Estlands jeugdinternational. Hij doorliep de jeugd van Kalev in de hoofdstad Tallinn. Hij is een rechtsvoetige linksbuiten die een actie in de benen heeft. Hij kwam al 14 keer in actie op het hoogste niveau in Estland, hij scoorde twee keer en leverde een assist af. 

Wij wensen hen veel succes in hun verdere ontwikkeling binnen onze club!


#COBW #JONGKAAGENT