7EVEN By Sanas x KAA Gent: een Belgische primeur

7EVEN By Sanas x KAA Gent: een Belgische primeur


Voorafgaand aan het seizoen 2021-2022 vonden het Gentse bedrijf Sanas en KAA Gent elkaar in een partnership dat alles omvat aangaande sportvoeding en voedingssupplementen om de sportieve prestaties en recuperatie te bevorderen. De producten van Sanas worden niet enkel gebruikt door het team van Hein Vanhaezebrouck, maar ook door de KAA Gent Ladies. Sanas gaat prat op de wetenschappelijke onderbouwing van hun producten, de kwaliteit alsook de natuurlijk smaken. Al deze zaken zijn van cruciaal belang voor de medische cel van KAA Gent. De club is een fantastische nieuwe referentie voor Sanas, dat al jaren ervaring heeft in de top van de wielerwereld en het Belgische profvoetbal.

In grondig overleg besloten Sanas en KAA Gent onmiddellijk een volgende stap te zetten binnen dit partnership en enkele producten te ontwikkelen. Op die manier werd “7EVEN By Sanas” geboren. Dit geeft elke sportieve Buffalo de kans om dezelfde producten als onze spelers en speelsters te gebruiken. De producten zijn daarenboven zo ontwikkeld dat ze van toepassing zijn voor tal van sporten, dus niet alleen voor voetballers en voetbalsters.

In eerste instantie wordt een beperkt aantal producten ontwikkeld. Er wordt gestart met een isotone drank, een recovery shake en een energiereepje. De drie producten zijn te verkrijgen in verschillende verpakkingen.

 

Arne Heyse –R&D director Sanas:

De medische cel, meer bepaald clubarts, Jens De Decker, en kine, Matti Mortier, ken ik al enkele jaren. Bij de opstart van de samenwerking kwamen we tot het idee van 7even. Als Gents bedrijf de topclub KAA Gent kunnen bijstaan in hun sportieve prestaties en alle fans de kans te kunnen geven te genieten van dezelfde producten, is een super gevoel. We kijken er enorm naar uit 7even samen te lanceren met KAA Gent.

Jens De Decker – clubarts KAA Gent:

We wilden graag met SANAS samenwerken door hun wetenschappelijke benadering en hun flexibiliteit in de ontwikkeling en productie van sportvoeding. De kwaliteit en wetenschappelijke onderbouwing staan voorop bij SANAS. Samen zijn we finaal met 7even tot sportvoeding gekomen die voor elke sporter een meerwaarde kan betekenen.

Tyas Kastelijn – Commercial Manager van KAA Gent:

In het verleden heb ik al samengewerkt met Sanas waardoor ik hun manier van werken en de kwaliteit van hun producten ken. Met 7EVEN stappen we als eerste Belgische voetbalclub in de voetsporen van Chelsea FC met hun eigen “Blue Fuel”. 7even moet niet alleen onze eerste ploegen, zowel dames als heren, naar een hoger niveau tillen, maar kan ook onze eigen jeugd, partnerclubs en andere sporters, jong en oud, stimuleren.  

Vanaf 8 november is het mogelijk alle 7EVEN producten te bestellen via fan- en webshop van KAA Gent en via alle apotheken van Business Partner Parpharma, onder leiding van Steven Van Gansbeke.


#COBW | #7EVEN
 

 


7EVEN