KAA Gent zoekt gastgezinnen

KAA Gent zoekt gastgezinnen

KAA Gent wil zijn jeugdspelers mogelijk maken om hun voetbalopleiding in een stabiele omgeving te volbrengen. Een leuk gastgezin is daarvoor een ideale plaats. Daarom zijn we ook op zoek naar gastgezinnen die:

  • dichtbij het stadion en/of oefencomplex wonen. Vervoer naar stadion en/of oefencomplex moet vlot te organiseren zijn.
  • minstens 1  jeugdspeler willen opvangen.
  • de jeugdspeler laten deelnemen aan het gezinsleven zoals de eigen kinderen dat doen. Daar horen ook de normale huishoudelijke taken bij 
  • een eigen kamer met studiemogelijkheden ter beschikking kunnen stellen.
  • die gezond en evenwichtig koken. Voor aspirerende profvoetballers is een goede en gezonde voeding van het grootste belang. 

De opvang van onze jeugdspelers is normaal steeds van maandagnamiddag (na school) tot vrijdagmorgen (maar afwijkingen zijn mogelijk). De speler heeft de plicht om zich te gedragen zoals hoort, discipline is voor ons zeer belangrijk.

Talenkennis van Frans en/of Engels is uiteraard een pluspunt.

Opvolging vanuit KAA Gent

Verder engageert KAA Gent zich ertoe de situatie van het gastgezin en de jeugdspeler van heel kortbij op te volgen. Zowel voor als tijdens de feitelijke opvang. Wanneer een speler toetreedt tot een gastgezin, is er een grondige voorbereiding waarbij zowel met het gastgezin als met de jeugdspeler alles grondig wordt doorgepraat zodat iedereen goed weet waaraan zich te verwachten. Ook tijdens de opvang zijn er regelmatige gesprekken met de club om te zien of alles loopt zoals het hoort en bij te sturen waar nodig.

Kan u zich hierin vinden en klinkt dit u als muziek in de oren? Stel je kandidaat als gastgezin!

Wacht niet langer en neem zo spoedig mogelijk contact op met onze sociale cel door hieronder te klikken.

Stel je kandidaat als gastgezin