💬 Reacties na KV Kortrijk - KAA Gent

💬 Reacties na KV Kortrijk - KAA Gent

Speeldag 20 - Jupiler Pro League - 26-12-2023 om 16:00 u

That's a wrap. Onze Buffalo's sluiten 2023 af met een zege op KV Kortrijk. Tarik Tissoudali toonde zich vinnig en zette de eindstand op het scorebord met twee doelpunten. Na afloop van de match spraken we met de beslissende spits en blikten we met Hein Vanhaezebrouck terug op de laatste match van het jaar.

Hein Vanhaezebrouck: "Volwassen de match gecontroleerd en uitgespeeld"

Tarik Tissoudali: "Een goede ploegprestatie"

Een heus Gents kerstfeest hadden we al achter de rug, nu zorgde het team onder regie van Tarik Tissoudali voor een fijn eindejaar. “Complimenten aan heel het team. Een goede ploegprestatie was het, waarin we weinig hebben weggegeven en veel kansen hebben gecreëerd”, wou de Marokkaanse Nederlander de lof niet enkel voor zichzelf. “Noem het wel geen makkelijke goals, je moet er staan”, zei hij wel nog met een glimlach.

De viering van de speeldag – met grote blauwwitte vlag die hij van de supporters kreeg – stond ook wel op zijn naam. “Ja, speciaal hé?”, lachte de spits. “De supporters waren massaal naar Kortrijk afgereisd en dan is zoiets doen maar iets kleins”. Een bedanking van de publiekslieveling – de liefde was, is en blijft wederzijds.

Ondanks de 34 wedstrijden die Gent dit seizoen als afhaspelde, oogde de ploeg opvallend fris. “We zijn gewoon fit, dat klopt. Het heeft ook te maken hebben met het rotatiesysteem dat de coach hanteerde. Daar plukken we nu de vruchten van. En dat zal in de toekomst ook nog zo zijn.” 


#COBW #KVKGNT #JPL