Jong KAA Gent pakt een punt op Antwerp

Jong KAA Gent pakt een punt op Antwerp

Al vier duels had Jong KAA Gent niet meer aan het langste eind getrokken. Een verplaatsing naar Antwerp afgelopen zondag moest daar verandering in brengen. De jonkies van Gent maakten het hun leeftijdsgenoten van Antwerp knap lastig. Na een afgekeurd doelpunt voor buitenspel, bleef het uiteindelijk 0-0.

Door blessureleed bij de A-kern moest Jong KAA Gent het doen zonder Cé Van Daele, Rune Van Den Bergh en Brian Agbor. Die laatste maakte overigens zijn debuut bij de A-kern in de wedstrijd tegen Club Brugge. Ook Van Daele kreeg opnieuw speelminuten.

Jong KAA Gent had 90 minuten lang controle over de wedstrijd. De beloften van Antwerp vonden geen oplossing voor het spel van Gent. Na heel wat kansen wist Igbokwe de weg naar doel te vinden, maar het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Het zat dus opnieuw niet mee voor Jong KAA Gent dat nu voor de vijfde week op rij naast een driepunter greep.

Komende zaterdag komt Thes Sport op bezoek in de Chillax Arena. De Limburgers staan op de tiende plaats in 1e Nationale. Drie plaatsen en drie punten achter de jonge Buffalo's. Geen makkelijke tegenstander, maar wel een nieuwe kans voor Jong KAA Gent.

BEKIJK HET KLASSEMENT


#COBW #JONGKAAGENT