Beloften winnen met het kleinste verschil van Standard

Onze beloften gaan het seizoenseinde tegemoet. Elke match wordt zo ook telkens de match van de laatste kans om nog aanspraak te maken op de vierde plek in het klassement. Op maandag 25/4 ontvingen ze concurrent Standard de Liège.

WEDSTRIJDVERSLAG

De wedstrijd kon niet beter beginnen. De Luikse doelman liet een voorzet vanop links knullig uit de handen glippen. Siemen Cloots was er als de pinken bij om de bal binnen te tikken. Na twee minuten stond het 1-0.

Onze beloften bleven druk zetten en dat resulteerde in een paar doelrijpe kansen. Goodluck trapte mooi naar de hoek, maar de keeper redde. Ook Malick Fofana kwam na een mooie actie alleen voor doel maar besloot nipt over. De tegenprikken van Standard waren scherp en gevaarlijk, maar tot scoren kwamen ze niet. Ruststand: 1-0.

Na de rust was het Standard dat de plak zwaaide. Met enkele goede kansen zorgden ze voor gevaar. De Gentse verdediging stond pal en ook doelman Celestin De Schrevel stond alert te keepen. Finaal konden onze beloften de stand behouden en sleepten ze zo een verdiende overwinning uit de brand. Met nog twee wedstrijden voor de boeg is alles nog mogelijk. Donderdag 28 april trekken onze beloften naar STVV. Good luck boys!