Ruime nederlaag van onze beloften op bezoek bij Charleroi

Ruime nederlaag van onze beloften  op bezoek bij Charleroi

Charleroi begon heel gretig aan de wedstrijd. Hevig in de duels en als eerste bij de bal.Onze beloften moesten ondergaan en werden meerdere keren genomen in snelheid. Een aarzeling  in de verdediging werd feilloos afgestraft en na 13 minuten 1-0. KAA Gent U21 moest de wedstrijd ondergaan en werd op eigen helft teruggedrongen.Na 21 minuten werd de bal  voor doel gebracht door Charleroi. Men kon vrij inkoppen en meteen stond het 2-0.Onze beloften slaagden er niet in voor enig gevaar te zorgen. Ruststand 2-0.

Na de rust probeerden onze beloften de wedstrijd in handen te nemen wat resulteerde in een paar mooie acties. Echter zonder gevaar. Daarop was het wachten tot minuut 73.  Elias van den Borre werd in het straatje gestuurd, speelde zich mooi vrij in de zone van de waarheid en bracht de bal ook goed voor, maar onze twee inlopende spelers hinderden elkaar ongelukkig. Weg kans. De kelk moest echter tot de bodem geledigd worden en zo prikte  Charleroi een paar minuten later de 3-0 eindstand op de tegenaanval.

Moeilijke avond voor onze beloften. Verdiende winst voor Charleroi. Volgende week, maandag 1 november, uitwedstrijd tegen Standard Luik.