πŸ”Ž Voorbeschouwing KAA Gent - Standard Luik

πŸ”Ž Voorbeschouwing KAA Gent - Standard Luik

Speeldag 1 - Europe Play-offs 2023-2024 - 29-03-2024 om 20:45 u

Op speeldag 1 van de Europe Play-Offs nemen onze Buffalo's het in eigen huis op tegen Standard in wat meteen een belangrijke wedstrijd wordt. Coach Hein Vanhaezebrouck is geschorst voor die match en dus blikte assistent-coach Danijel Milicevic in zijn plaats vooruit op de eerste wedstrijd na de internationale break.

"Ons doel is om de Europe Play-Offs te winnen", was Mili meteen duidelijk. "Ik heb deze week aan de spelers gezien dat ze de 'winning mood' te pakken hebben. De concentratie was er ook, dus ik geloof dat ze er klaar voor zijn. De Champions Play-Offs missen was een grote ontgoocheling, maar dat ligt nu achter ons. We moeten vooruit kijken."

Aan de gebeurtenissen in Westerlo-Genk wilde Milicevic niet te veel woorden vuil maken. "Er is al genoeg inkt over gevloeid. Het was zeker geen propaganda voor het voetbal en ik kan me niet indenken dat ik het als speler zelf zou gedaan hebben. We komen Westerlo nog twee keer tegen, wees gerust dat onze spelers gemotiveerd zullen zijn."

De ziekenboeg is zo goed als leeg voor de match tegen Standard, al is de kapitein nog niet helemaal klaar voor zijn wederoptreden. "Sven staat alweer op het veld en dat is fijn, maar de match van vrijdag komt nog iets te vroeg", zegt Milicevic, die het dus zonder Hein Vanhaezebrouck moet doen. "Peter Balette heeft ervaring, en Francky Vandendriessche en Gertjan De Mets zijn ook belangrijk. We gaan het samen doen", klinkt Mili vol vertrouwen. 

VOORBESCHOUWING


#COBW #GNTSTA #EUROPEPLAYOFFS