Ticketverkoop Galamatch Olympiakos vanaf 1 juli

Ticketverkoop Galamatch Olympiakos vanaf 1 juli

De ticketverkoop voor de galamatch tegen Olympiakos op vrijdag 8 juli, zal enkel plaatsvinden op vrijdag 1 juli. Dit zowel online als aan de dienst Ticketing. Beide verkopen zullen van start gaan om 10u 's morgens. Abonnees komen zoals steeds gratis en brengen gewoon hun abonnement mee om binnen te komen.

De verkoop aan de ticketing zal enkel op 1 juli plaatsvinden vermits vanaf 4 juli de vrije abonnementenverkoop start. Online loopt de verkoop uiteraard ook verder na 1 juli (zolang de voorraad strekt).

In totaal zullen 1200 tickets aangeboden worden. Indien er later nog tickets beschikbaar zouden zijn, dan zullen deze op de wedstrijddag zelf verkocht worden.

De ticketprijzen zijn de volgende:

  • Tribune 1 en 3: 20 euro (16+) en 5 euro (16-)
  • Tribune 2 en 4: 15 euro (16+) en 5 euro (16-)

Volwassenen die een kinderabonnement willen omzetten naar een volwassenenticket kunnen dat, mits in acht neming van volgende voorwaarden:

Omruilen Kinderabonnement voor volwassenenticket

Het omruilen van een kinderabonnement naar een volwassenenticket is voor de galamatch tegen Olympiacos mogelijk onder volgende voorwaarden:

  1. enkel bij avondmatchen (20u of later)
  2. en mits betaling van de volle prijs voor volwassenen.

In alle andere gevallen kan het niet. Dan verkopen we m.a.w. geen volwassenticket en moet het kinderabonnement dus door het kind gebruikt worden. Het omruilen van een kinderabonnement voor een volwassenenticket zal ook kunnen gebeuren op de wedstrijddag zelf, maar dan slechts tot 1u voor de aftrap (dus tot en met 19u30).