Ook Jong KAA Gent blijft ongeslagen

Net als KAA Gent blijft ook ons beloftenteam ongeslagen. Jong KAA Gent won woensdagavond zijn inhaalmatch vlot met 4-0 van Union Namur en staat op een mooie gedeelde tweede plaats in 1e Nationale.

Klassement 1e Nationale

De bezoekers begonnen eerder defensief aan de wedstrijd, maar op het halfuur stond het toch 2-0 dankzij twee goals van Ahmed Abdulahi. In de voorbije wedstrijden miste zowel Matias Fernandez-Pardo als Robbie Van Hauter een strafschop en daarom mocht Abdulahi het dit keer proberen. Hij faalde niet en scoorde enkele minuten later opnieuw.

Jong KAA Gent - zonder de geschorste Goodluck - speelde een goeie wedstrijd en op het uur was de match helemaal beslist toen de Est Ramol Sillamaa er 3-0 van maakte. Het signaal voor coach Arnar Vidarsson om enkele jongens wat rust te gunnen en anderen speeltijd te laten opdoen. De jonge Haïtiaan Tristan Demetrius legde nog de 4-0 binnen.

Met 11 op 15 is Jong KAA Gent dus prima aan het seizoen begonnen. Komende zaterdag maken de beloften een uitstap naar Antwerpen, om er tegen de Young Reds te spelen. De match wordt afgetrapt om 20u.