Jong KAA Gent proeft opnieuw de smaak van de overwinning

Jong KAA Gent proeft opnieuw de smaak van de overwinning

Na twee nederlagen heeft Jong KAA Gent er opnieuw drie punten bij. In de Chillax Arena haalde het team van Emilio Ferrera het met 2-1 van de Young Reds, de belofteploeg van Antwerp. Dankzij die overwinning blijft Jong KAA Gent netjes in het spoor van de top-5. 

Klassement Jong KAA Gent

Onze beloften begonnen sterk aan de wedstrijd. Na ruim 10 minuten stond het al 1-0 via Tibe De Vlieger en enkele tellen later verdubbelde Malick Fofana de score. Een doelpuntenfestival werd het niet, want na die snelle 2-0 nam Jong KAA Gent de voet van het gaspedaal. Veel kansen kregen de bezoekers niet. Pas in de toegevoegde tijd scoorden de Young Reds nog tegen, maar toen was de buit al binnen. 

Drie belangrijke punten dus voor Jong KAA Gent, dat nu op de zesde plaats postvat in het klassement. De top-3 krijgt aan het einde van het seizoen een ticket voor 1B, terwijl de vierde plaats ook nog een kans biedt op promotie. Jong KAA Gent staat momenteel op 1 punt van die vierde plaats. 

De volgende opdracht is een uitmatch bij Dessel, komende zaterdag om 20u. Dessel ligt nog vers in het geheugen, want onlangs plaatste KAA Gent er zich voor de volgende bekerronde met een 0-5-overwinning. Aan onze beloften om het goeie voorbeeld te volgen!