Jong KAA Gent buigt het hoofd voor Heist

Jong KAA Gent blijft op zoek naar een eerste overwinning in 2024. Het team van Arnar Vidarsson speelde net als de A-ploeg op zaterdagavond en verloor met 0-1 van Heist. In de stand blijft Jong KAA Gent vierde in 1e Nationale.

Onze jonge Buffalo's hadden de wedstrijd doorlopend onder controle, terwijl Heist vooral op de tegenaanval loerde. Zo kwamen de bezoekers ook op voorsprong na 10 minuten. Jong KAA Gent - zonder de geschorste Van Hauter en Abdullahi - had zeker in de tweede helft wel wat kansen, maar kwam niet tot scoren.

Heist is zesde in het klassement, komende weekend wacht de nummer zeven. Dan speelt Jong KAA Gent op zondag om 15u buitenshuis tegen Winkel Sport. Een nieuwe kans voor de eerste driepunter van het jaar!

Opstelling: Fortin, Ayinde (74'), De Meyer, Stevens (C) (53'), Munezero, Wakaka, Van Hoorick, Fernandez-Pardo, Sillamaa (53'), Soumah, Van Den Bergh

Invallers: 53' Dubrovnyi, 53' Van Meirvenne, 74' Vanderdonck

Goals: 10' Goossens 0-1