Uitslagen tornooien

Uitslagen tornooien

hier volgen enkele uitslagen van onze jonge Buffalo's bij deelname aan verschillende tornooien. Bedankt trouwens aan de trainers voor de informatie!

U7 wint tweede tornooi op rij!
Na vorig weekend het elite tornooi van Windeke te hebben gewonnen waren onze jongste kerels gisteren aan het werk op het tornooi van Eendracht Aalst . De tegenstand (met oa club Brugge, Anderlecht, Genk, Zulte....) werd door de u7 op een hoopje gespeeld !! Voor de finale hadden de kerels 13 doelpunten gemaakt en geen enkel goal tegen. Als laatste wedstrijd van het seizoen kregen ze in de finale de vooral fysiek sterke boys uit Rupel Boom voorgeschoteld die KV Mechelen in de halve finale hadden weggeblazen. De Buffalo's bleven rustig en met een mix van technische hoogstandjes en teamwerk waren ze te sterk, 3-2 !!! Proficiat u7!!!

U9:
U9 behaalde een mooie 5e plaats op het internationaal tornooi van Dender

U11: 
De U11 behaalde een 7de plaats op het Jorrit Hendrix tornooi!

U13: 
De U13 speelde een tornooi in Velden:

In de poule verloren ze tegen Willem II en Genk, en wonnen ze tegen ADO Den Haag en Velden. Verder speelden ze nog gelijk tegen Bielefeld.
Daarna voor plaats 5 tot 8 wonnen ze tegen Dusseldorf met penalty's en verloren ze hun laatste wedstrijd tegen Ado Den Haag waardoor ze 6de werden.

Alec Macoun werd 2de in de topschutterstand.

U14: 
Verslag Leo Rijpert cup

Dit weekend speelden onze jongens van de U14 het laatste tornooi van het seizoen 2016-2017. In zonnige en warme temperaturen werden er 5 wedstrijden van 25 minuten gespeeld. 

De eerste wedstrijd speelden we tegen JVOZ, een Zeeuwse selectie. Deze ploeg overpowerde onze jongens en domineerden de volledige wedstrijd. We konden niet echt een vuist maken en zelf ook weinig brengen aan de bal waardoor de eerste wedstrijd van het tornooi met 3-0 verloren werd ... 

In de tweede wedstrijd van onze poule was Lokeren onze tegenstrever. We speelden al iets beter maar echt super kon je het niet noemen. Globaal bekeken waren we wel baas in deze partij maar na een schitterend doelpunt van P-Jan slaagden we er niet in de wedstrijd op een rustige manier uit te spelen. De scheidsrechter hielp Lokeren ook een handje waardoor de wedstrijd uiteindelijk op een 1-1 gelijkstand eindigde. 

De derde wedstrijd kwamen we uit tegen Zulte Waregem. Deze ploeg had zijn 2 eerdere matchen reeds gewonnen en stond, met 7 nieuwe spelers, met een verstrekte kern op het tornooi. Waregem kwam er echter niet aan te pas tegen ons. We speelden bijna de hele wedstrijd op hun helft, creëerden enkele mooie aanvallen maar slaagden er niet in een doelpunt te maken. We hadden ook nog recht op een penalty maar opnieuw hadden we de Nederlandse scheidsrechters niet aan onze zijde. De beste wedstrijd van de 3 en we mochten dus terecht fier zijn op onze prestatie. 

De laatste wedstrijd van de poule speelden we tegen Alliance. Deze zwakke ploeg bereikte geen enkele keer onze doelman en werd weggespeeld. Het werd 5-0 met doelpunten van P-Jan, Elias, Abdoul, Koben en Andreas. 

Voor de 5de en 6de plaats mochten we het opnemen tegen Almere City. Ook bij deze ploeg was het vat volledig leeg terwijl onze ploeg gerust nog wat matchen had kunnen spelen. Almere City is er niet in geslaagd om meer dan 10% van de wedstrijd op onze helft te spelen dus het was al KAA Gent dat de klok sloeg. Het erbarmelijke terrein was nog de enigste dwarsligger maar ook hier konden we ons uiteindelijk overzetten wat opnieuw resulteerde in een doelpuntenkermis. 5-0 werd het en zo was de 5de plaats op dit tornooi voor ons. Doelpunten werden gescoord door Elias, Koben (2x) en Abdoul (2x). 

Later werd JVOZ verdiend winnaar van het tornooi. Als we ze wat later in de poule getroffen hadden, ... wie weet! 

U15:
De U15 speelden de prestigieuze Kevin De Bruyne Cup. Ze speelden in de poules 2 keer gelijk tegen PSG en Chelsea en verloren en wonnen eens met de penalty's. Na het onderling duel tussen Chelsea en PSG stroomden ze door naar de 1/8ste finales en daarin namen ze het op tegen grootmacht Barcelona. Onze jongens kwamen 1-0 voor maar konden deze stand jammer genoeg niet volhouden en verloren uiteindelijk met 1-2. 

Op de 2de dag legden ze nog een fantastisch parcours af! Ze wonnen hun eerste wedstrijd met 2-1 tegen Olympic Marseille en de tweede wonnen ze ook tegen Club Brugge. Ze worden zo knap 5de! Klasse!

U17:
Onze U17 speelde een tornooi in Nederlan, Nuenen, ze werden er 7e na wat pech in de poulewedstrijden.