500ste bezoeker Fototentoonstelling

500ste bezoeker Fototentoonstelling

Jos Van De Velde uit Lochristi is de 500ste bezoeker van de fototentoonstelling over de geschiedenis van KAA Gent. Dankzij Baloise kan u nog tot 12 september in de Handelsbeurs terecht.

Jos kwam samen met zijn petekind Mona Synnesael naar de Kouter speciaal om de fototentoonstelling te zien. Hij ontving uit handen van Roan Soveader, vrijwilliger van de KAA Gent Foundation, een KAA Gent truitje als geschenk. 

"Ik ben supporter sinds 1977-78. Mijn papa nam me mee naar het Jules Ottenstadion. Ik was er als kind onder de indruk van de volle staanplaatsen achter doel. Ik herinner me nog hoe de stand toen met bordjes manueel op het scorebord onder 'de Horloge' werd gehangen", vertelde Jos bij zijn bezoek.

Fototentoonstelling

In samenwerking met Baloise organiseren we een fototentoonstelling over de rijke geschiedenis van de Buffalo’s. Tot en met 12 september kun je de foto’s bewonderen in de Gentse Handelsbeurs. In 46 unieke beelden passeren voetbalhelden van toen en nu de revue en kunnen bezoekers de mooiste gloriemomenten van La Gantoise sinds haar oprichting in 1900 herbeleven.

Een bezoek is gratis, al wordt een vrije gift gevraagd. Wie een begeleid bezoek wenst onder begeleiding van een gids kan tickets aankopen via Uitbureau.

Ga met een gids op ontdekkingstocht. Reserveer uw ticket via uitbureau.be!

Praktische informatie

  • Handelsbeurs, Kouter 29, 9000 Gent
  • De tentoonstelling is vrij en gratis toegankelijk van 21 augustus tot en met 12 september, van maandag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur
  • Begeleide rondleidingen kunnen geboekt via Uitbureau Gent
  • Wens je een rondleiding in groep (tot 25 personen)? Mail naar: rondleiding@kaagentfoundation.be

In samenwerking met

De KAA Gent Foundation dankt haar partners voor de steun