Keuze: compensatieregeling of tegoedbon

Keuze: compensatieregeling of tegoedbon

Zoals eerder aangekondigd kunnen onze abonnees hun keuze doorgeven voor de compensatieregeling (voor het missen van thuiswedstrijden in de JPL 2020-2021) die eerder werd bekend gemaakt op onze site en anderzijds de toekenning van een tegoedbon, conform het Ministerieel Besluit van 19 maart 2020. 

De tegoedbon zal de waarde hebben van de gemiste thuiswedstrijden, en kan gebruikt worden voor de aankoop van een nieuw abonnement, mini-abonnementen of losse wedstrijden.
De bon zal na afloop van de competitie (in mei 2021, wanneer de balans van het aantal gemiste wedstrijden kan opgemaakt worden) onder de vorm van een voucher beschikbaar zijn in uw online ticketingaccount.

Wij begrepen dat wij voortvarend waren in het interpreteren en veralgemenen van de gedane supportersenquête en wensen ons hiervoor te excuseren. Tegelijk drukken wij onze hoop uit dat wij mede dankzij dit alternatief onze rangen terug kunnen sluiten, aangezien wij jullie steun in deze moeilijk tijden (extrasportief maar helaas ook sportief) meer dan ooit nodig hebben.

Via de button hieronder kan iedere abonnee aanduiden welke regeling zijn of haar voorkeur geniet. Kiezen kan tot 12 november 2020, middernacht. Indien wij tegen deze datum geen antwoord ontvangen, zullen wij automatisch de tegoedbon toekennen.

Geef jouw keuze door

Voor abonnees aan wiens e-mailadres meerdere abonnementen zijn verbonden, zal de gekozen regeling toegepast worden voor elk van die abonnementen.

Alvast bedankt om even tijd te nemen voor deze bevraging.