Geen geluk voor Jong KAA Gent tegen Winkel Sport

Speeldag 10 - 1ste Nationale - 28-10-2023 om 19:30 u

De afgelopen weken ging het Jong KAA Gent voor de wind. Na de spetterende zeges tegen Virton en Tienen wachtte nu Winkel Sport.

De jongens van Arnar Vidarsson begonnen furieus aan de partij in de Chillax Arena. De kansen stapelden zich op voor het doel van de tegenstander maar het ontbrak de jonge Gentenaren aan efficiëntie in de zone van de waarheid. Iets dat vlak voor rust zuur opbrak. Bendianishvili knalde de enige kans van Winkel in de eerste helft tegen de netten. De toon was gezet.

Na rust gingen de Buffalo's door op hun gekende elan. Met inzet en een hele resem aan kansen toonden ze zich de beste ploeg op het veld, maar als je de kansen niet afmaakt, wordt het moeilijk. Oude bekende, Jérémy Perbet, verdubbelde de voorsprong na een foutje van doelman Luka Lijeskic: 0-2.

Even leek het of Ahmed Abdullahi een punt voor Jong KAA Gent uit de brand kon slepen. De kwieke Nigeriaan trapte er net als de voorbije twee wedstrijden twee tegen de netten, maar het mocht niet baten. Jong KAA Gent verloor de partij met 2-3. Een vervelende thuisnederlaag, maar dat hoort bij voetbal. Op naar de volgende partij tegen de leeftijdsgenoten van Charleroi op zaterdag 4 november. Come on Blue White!