Bedankt Louis!

Bedankt Louis!

Louis Verstraete verlaat KAA Gent en zet vanaf heden zijn carrière verder bij Antwerp. Er werd een overeenkomst met de the Great Old bereikt over een definitieve overgang.   

Louis doorliep onze jeugdreeksen en maakte zijn competitiedebuut voor KAA Gent op 17-jarige leeftijd in de thuiswedstrijd tegen Anderlecht op 22 december 2016 (2-3). Hij lokte in die wedstrijd ook een penalty uit en kreeg aldus een eerste assist achter zijn naam.

Wembley

Zijn Europese debuut maakte hij op Wembley tijdens de terugmatch tegen Tottenham, tevens de honderste Europese wedstrijd van de Buffalo's. Een ronde later (Round of 16), werd hij in de terugmatch tegen Racing Genk ingebracht, scoorde vervolgens de gelijkmaker en werd daarmee de jongste doelpuntenmaker in de Europa League tijdens die jaargang. In totaal speelde hij over alle competities heen 23 wedstrijden voor KAA Gent. Hij vond daarin 2 keer de weg naar doel en leverde ook 1 assist af.  

Waasland-Beveren

In januari 2018 werd Louis uitgeleend aan Waasland-Beveren. Hij speelde hij in totaal 42 wedstrijden voor de Waaslanders en maakte daarin 3 doelpunten en gaf 4 assists. 

We wensen Louis veel succes bij Antwerp en bij de rest van zijn carrière en bedanken hem voor zijn mentaliteit en inzet voor de club!