Van Duinkerke naar Gent: Hugo Gambor

Van Duinkerke naar Gent: Hugo Gambor

De 21-jarige centrale verdediger Hugo Gambor heeft een contract tot 2027 getekend bij KAA Gent. Hij maakt de oversteek van USL Dunkerque, dat in de Franse tweede klasse speelt. 

Gambor, die de Franse en Centraal-Afrikaanse nationaliteit heeft, is een jonge speler met veel potentieel. Hij kreeg zijn opleiding bij Orléans en werd prof bij Paris FC. In 2022 verhuisde hij naar Duinkerke, vlakbij de Belgische grens.

Met Duinkerke promoveerde hij eerst naar de Ligue 2 en dit seizoen speelde hij er nagenoeg alle wedstrijden. Hugo viel op door zijn goed voetballend vermogen, waardoor hij ook geregeld op het middenveld uitgespeeld werd.

"Het is evident dat ik heel blij ben met deze transfer. Toen ik hoorde dat de interesse van KAA Gent concreet werd, heb ik geen seconde getwijfeld. Het stadion is "magnifique". Ik kan niet wachten om er voor het eerst te mogen spelen" - Hugo Gambor.

KAA Gent kijkt ernaar uit om Gambor aan het werk te zien in blauw en wit. Hij is de vijfde aanwinst van deze wintermercato en zal met rugnummer 12 spelen.

Bienvenue et bonne chance, Hugo! 


#COBW #TRANSFER