SEIZOEN 2021-2022: ABONNEMENTEN & TICKETS

SEIZOEN 2021-2022: ABONNEMENTEN & TICKETS

Bijkomende vragen? Raadpleeg onze FAQ pagina waar we de meest voorkomende vragen i.v.m. de abonnementen voor het seizoen 2021-2022 bundelden.

Het seizoen 2020-2021 zit er op en we kijken allemaal uit naar de start van het nieuwe seizoen en ons Europese avontuur in de nieuwe UEFA Conference League. De kalender van onze eigen Jupiler Pro League wordt normaal gezien bekendgemaakt in de week van 7 juni 2021. Het openingsweekend van de JPL vindt plaats in het weekend van 23-24-25 juli 2021.

Helaas zijn er nog onzekerheden: wanneer spelen we opnieuw met publiek? Hoeveel fans zullen er in de eerste fase toegelaten worden? Wat zullen de voorwaarden zijn om toegelaten te worden in onze Ghelamco Arena?

Vanuit het Overlegcomité van de Federale Overheid en via de Pro League kwamen al enkele signalen waaruit we kunnen opmaken dat er in de maanden juli en augustus geleidelijk aan opnieuw fans kunnen aanwezig zijn, al gaat dit nog steeds om bescheiden aantallen. Eén zaak is duidelijk: een vol stadion is nog niet voor de zomermaanden.  Een nieuw Overlegcomité staat gepland op 4 juni.

Losse Tickets

Om een nieuwe tegoedregeling, verplichte keuze tussen wedstrijden, en alle bijhorende ontgoocheling te vermijden, heeft KAA Gent beslist om in juli en augustus bij thuiswedstrijden enkel met losse tickets te werken op basis van het beperkt aantal wettelijk toegelaten supporters op de daarvoor voorziene plaatsen. Binnenkort volgt meer informatie over deze ticketregeling.

Wat met de abonnementen?

  1. De abonneehouders die vorig seizoen akkoord gingen met de originele compensatieregeling die de club voorstelde, krijgen binnenkort bericht over de aanpak naar volgend seizoen toe; we bedanken hen nogmaals en hopen dat zij ook volgend seizoen trouw op post zullen zijn.
     
  2. De abonneehouders 2020-2021 die dit seizoen voor een tegoedregeling hebben gekozen, zullen vanaf september alle competitiewedstrijden zonder meerprijs met hun abonnement kunnen bijwonen.

 Mocht de pandemie toch opnieuw roet in het eten gooien, zullen deze abonneehouders de gemiste wedstrijden gecompenseerd krijgen in de Play-Offs, de Europese wedstrijden of het abonnement voor het seizoen 2022-2023 zodat iedereen die het tegoed heeft aangevraagd dit ook met zekerheid ontvangt.   

 Ook op de vrije aankoop van nieuwe abonnementen is het bijgevolg nog even wachten tot we weten hoeveel wedstrijden wij concreet zullen kunnen aanbieden, maar wel kunnen we u reeds meedelen dat de prijs voor volgend seizoen geen stijging zal kennen.

Op deze manier willen we onze trouwe fans al enig perspectief bieden, maar we hopen snel op zekerheid en uiteraard een overvolle Ghelamco Arena zodat we opnieuw samen kunnen genieten van nieuwe sportieve successen.

Tot slot kunnen we u meedelen dat achter de schermen hard gewerkt wordt aan een “membership” in combinatie met een upgrade van onze website, webshop en mobiele applicatie. Dat alles zal u binnenkort via een afzonderlijke communicatie worden gepresenteerd.

Wij danken jullie alvast voor de steun en hopen van harte jullie volgend seizoen opnieuw massaal te mogen begroeten in de Ghelamco. Wij misten jullie aanwezigheid hard.

Buffalooo!