Afscheid coach U15

Afscheid coach U15

Het U15-team van KAA Gent kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen van België. Een schitterende prestatie die mee te danken is aan de coach, Bart Plasschaert. Na dit succesjaar heeft Bart beslist om zijn grenzen nog wat te verleggen. Hij wordt volgend seizoen coach van het belofteteam van Cercle Brugge, dat zal uitkomen in 2e Amateur. 

“Het was een onvergetelijk seizoen met onze U15”, zegt Bart. “Enorm leerrijk en tegelijk een emotionele rollercoaster. De spelers waren er op gebrand om geschiedenis te schrijven en stonden vanaf dag 1 open voor onze tactische richtlijnen. Het was vaak een plezier om hen op het veld bezig te zien.” 

“Dat vijf spelers intussen een profcontract bij KAA Gent hebben mogen tekenen, geeft veel voldoening. Toch is de weg voor die jongens nog lang en dat wil ik bij deze graag nog eens benadrukken. Ik wens hen het allerbeste toe en ook al ben ik straks hun coach niet meer, ze mogen me altijd aanspreken.”

“Ik wil tot slot KAA Gent en mijn staff bedanken. Voor de steun en de kans om met getalenteerde en gemotiveerde jonge gasten aan de slag te gaan. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging als hoofdcoach U23, een aanbod dat ik niet kon laten liggen. Wie weet kruisen onze wegen opnieuw in de toekomst!”

Veel succes, Bart!