Ontdek de nieuwe KAA Gent shirts voor het seizoen 2024/2025!

Ontdek de nieuwe KAA Gent shirts voor het seizoen 2024/2025!

Met veel enthousiasme onthullen we de nieuwe shirts voor het komende seizoen. Dat doen we in samenwerking met de Gentse ontwerpers Terry Kritis en Bert Huyghe, die eerder al aan de tekentafel zaten voor ons opwarmshirt. Elk shirt draagt onze clubkleuren en geschiedenis met trots. De shirts kun je nu pre-orderen en worden na het EK bij jou thuis geleverd of kunnen opgehaald worden in onze Fanshop.

HOME SHIRT: EEN BLAUW MEESTERWERK MET HISTORISCHE KNIPOOG

Het nieuwe home shirt is een ode aan onze rijke geschiedenis en traditie. Het diepblauwe shirt is verfijnd en stijlvol, met een subtiele maar krachtige 7 verwerkt in het design – een verwijzing naar ons stamnummer. Deze unieke toevoeging staat symbool voor onze historische wortels. Wanneer je dit shirt draagt, draag je de trots van KAA Gent en de passie van elke supporter.

PRE-ORDER

UITSHIRT: KLASSIEK EN TIJDLOOS WIT

Voor de uitwedstrijden presenteren we een klassiek wit shirt, een tijdloze keuze die elegantie en klasse uitstraalt. Hou je van een cleane en verfijnde look, dan is dit shirt perfect voor jou. Of je nu in de tribunes zit of op straat loopt, met dit shirt laat je overal zien dat je een trotse Buffalo bent.

PRE-ORDER

DERDE SHIRT: TRADITIONEEL FLUOGEEL

We blijven trouw aan onze traditie met het derde shirt in een opvallende fluogele kleur. Dit shirt springt in het oog en zorgt ervoor dat de spelers, waar ze ook zijn, altijd in de schijnwerpers staan. Het fluogeel symboliseert de energie en het vuur waarmee KAA Gent elke wedstrijd ingaat. Met dit shirt ben je klaar om op te vallen en je support luid en duidelijk te laten zien.

PRE-ORDER

Met deze nieuwe shirts willen we ook onze Structurele Partners bedanken voor hun loyale partnership. Onze Main Shirt Partner is en blijft Baloise. Op de rug bovenaan staat Circus vermeld, terwijl vdk bank onderaan en ook op de achterzijde van de short staat. Vooraan op de short zien we APF Autoparts en op de mouwen staat onze wagenpartner, Hyundai, vermeld. De uitrustingen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit met dank aan onze Kit Partner, CRAFT.


ZONDER 7EVER

De Gantoise is wat ons verbindt, een deel van wie we zijn. Fierheid zit diep gewurteld in onze Gentse harten. Buffalo's zetten zich tuupe achter stamnummer 7. Gezond eigenwijs, rechttoe rechtaan. 

Trek je nieuwe KAA Gent shirt aan en steun de Buffalos met hart en ziel. Samen gaan we voor een seizoen vol succes en onvergetelijke momenten. ZONDER 7EVER!