Tickets en abonnementen Europa League 19-20

Tickets en abonnementen Europa League 19-20

Wij zijn klaar voor een nieuw Europees avontuur, jij ook? Kom ons dan steunen bij onze Europese campagne en zie dat je erbij bent voor nieuwe magische avonden in de Ghelamco Arena!

KOOP JE ABONNEMENT ONLINE! 

Bij de Europa Leagueloting in Monaco werd KAA Gent in Group I ingedeeld met oude bekende VfL Wolfsburg, de Franse traditieclub AS Saint-Etienne en FC Olexandriya uit Oekraïne (de ex-club van Roman Yaremchuk). De eerste thuiswedstrijd wordt gespeeld op donderdag 19 september tegen Saint-Etienne. Op woensdag 4 september om 12u met de voorrangsperiode voor de abonnees. Ook niet-abonnees kunnen vanaf dag 1 al een Europa League-abonnement kopen op niet-verkochte plaatsen.

 • Woensdag 04/9 vanaf 12u: start ABONNEMENTENVERKOOP VOOR ABONNEES (t.e.m. middernacht op zondag 15/9)
 • Maandag 16/9 vanaf 12u: VRIJE ABONNEMENTENVERKOOP (1 dag)
 • Dinsdag 17/9 vanaf 12u: VRIJE TICKETVERKOOP 

ABONNEMENTS- en TICKETPRIJZEN EUROPA LEAGUE 2019-2020

De prijzen voor onze abonnementen en tickets zijn goedkoper dan bij de vorige Europa Leaguecampagne. UEFA heeft vanaf dit seizoen ook een verplichte maximumticketprijs van 45 euro ingesteld voor de bezoekers en verplicht de clubs ertoe om bezoekerstickets aan dezelfde prijs aan te bieden als vergelijkbare tickets voor de thuissupporters (bij ons zijn dat Tribune 2 en 4). Wij zitten daar met onze 20 euro mooi onder. Onze ticketprijzen zijn dus alvast meer dan de helft goedkoper dan de maximumprijs. 

>> Europa League-abonnementsprijzen

>> Europa League-ticketprijzen.​

VOORRANGSPERIODE VOOR ABONNEES (WOE 4/9 t.e.m. ZON 15/9)

 • De abonnementenverkoop voor abonnees start op woensdag 4 september om 12u zowel online als via de loketten.  
 • ​De abonnementenverkoop loopt tot en met zondag 15 september  (Matchdag vs KV Mechelen). Er is die dag geen ticketverkoop voor de wedstrijd vs KVM, enkel abonnementenverkoop voor de Europa League in Loket D.
 • Online kan je abonnementen kopen tot en met zondag 15 september (23u59)
 • Een niet-abonnee kan tijdens de voorrangsperiode van abonnees op de vrije plaatsen al één (of meerdere - maximum 4) mini-abo’s kopen. Dit op voorwaarde dat hij/zij de identiteitskaarten, e-mail en/of gsm nummer van alle kopers meebrengt.
 • Abonnees die tijdens de voorrangsperiode een mini-abonnement aankopen, krijgen dit opgeladen op hun abonnement. Koop je als abonnee buiten de voorrangsperiode (na 15 september), dan krijg je 3 losse tickets of 3 e-tickets (bij online aankoop).
 • Niet-abonnees krijgen sowieso tickets (hetzij e-tickets per mail bij online aankoop, hetzij gewone tickets bij aankoop aan de kassa). Ook zij kunnen bij ons terecht vanaf dag 1 van de voorrangsperiode. Maar dan uiteraard enkel voor nog niet door abonnees ingenomen plaatsen.

VRIJE ABONNEMENTENVERKOOP (MAANDAG 16 september)

 • De vrije abonnementenverkoop duurt 1 dag (maandag 16 september) en start om 12u zowel online als via de loketten.  
 • Online kan je die dag abonnementen kopen tot en met middernacht. 
 • Een niet-abonnee kan maximum 4 mini-abo’s kopen op voorwaarde dat deze de identiteitskaarten, e-mail en/of gsm nummer van alle kopers meebrengt.

VRIJE TICKETVERKOOP (VANAF DINSDAG 17/9)

De losse ticketverkoop start op dinsdag 17 september om 12u, twee dagen voor de eerste Europa Leaguewedstrijd tegen Saint-Etienne. Dit zowel aan de kassa als online. 

Voor de online vrije ticketverkoop geldt dat online enkel tickets kunnen verkocht worden aan supporters die reeds voor de Europa League loting (31/08/2019) in ons ticketingsysteem geregistreerd waren. Aan de loketten is er geen beperking.​

E-TICKETS OF MINI-ABO OP SEIZOENSABONNEMENT?

 • Abonnees die tijdens de voorrangsperiode een mini-abonnement aankopen, krijgen dit opgeladen op hun abonnement. 
 • Abonnees die na de voorrangsperiode (na 15 september) hun mini-abonnement kopen, krijgen 3 losse tickets of 3 e-tickets (bij online aankoop.).
 • Niet-abonnees krijgen sowieso tickets (hetzij e-tickets per mail bij online aankoop, hetzij gewone tickets bij aankoop aan de kassa). 

BELANGRIJKE INFO VOOR ABONNEMENTSHOUDERS

 • Enkel bestaande abonnees (seizoen 2019-2020) kunnen op hun eigen zitje een mini-abo kopen. 
 • Enige uitzondering: seizoensabonnementen voor minderjarigen kunnen gelet op het late aanvangsuur tijdens het schooljaar, omgezet worden in een volwassen (mini-) abo, mits betaling van de gewone prijs voor een abonnement en na voorlegging van de betrokken abo’s en identiteitskaarten. Let wel, dit kan enkel aan de loketten, niet online.
 • U dient voor elk zitje een seizoensabonnement te kunnen voorleggen. Geen abonnement mee = geen Europa League mini-abonnement! Één persoon kan voor meerdere abonnees mini-abo’s kopen, maar moet in dat geval dus alle seizoensabonnementen meebrengen.
 • Tijdens de vrije aboverkoop worden enkel mini-abo’s verkocht. Één persoon kan maximum 4 mini-abo’s kopen op voorwaarde dat deze de identiteitskaarten, e-mail en/of gsm nummer van alle kopers meebrengt. Geen ID = geen mini-abo.