KAA Gent Horeca opnieuw open

KAA Gent Horeca opnieuw open

De KAA Gent Horeca opent opnieuw haar deuren! Na drie maanden krijgen horecazaken nu groen licht van de Nationale Veiligheidsraad. Wij zijn dan ook verheugd dat we terug gasten mogen ontvangen in onze Buffalo Bistro, Buffalo Sandwichclub en Restaurant Horseele.

Buffalo Bistro

De Buffalo Bistro is terug open vanaf maandag 8 juni. Mits enkele kleine aanpassingen, kan iedereen terug genieten van een heerlijke lunch. Het Buffalo Bistro-concept blijft behouden, maar gasten krijgen vanaf nu alles aangereikt en volgen de aangeduide circulatie binnen de bistro. Alle standaardmaatregelen werden getroffen (plexiglas aan de kassa, mondmaskers en handschoenen voor de medewerkers, spreiding van tafels, ...) zodat iedereen in alle veiligheid kan lunchen.

Veilig betalen? Gelieve zoveel mogelijk met Bancontact, kredietkaart of je abonnement/consumptiekaart te betalen.

Mis jij klassiekers als spaghetti bolognese, balletjes in tomatensaus of vol-au-vent? Kom langs van maandag tot vrijdag tussen 11u30 en 14u en geniet van een heerlijke lunch. 

Buffalo Sandwich Club

Onze broodjeszaak is al een tijdje terug open maar vanaf maandag 8 juni kan je opnieuw ter plaatse eten. Dit met voldoende afstand tussen de tafels. 

Zin in een broodje of snack? Kom langs van maandag tot vrijdag tussen 11u30 en 13u30. Je kan de Buffalo Sandwich Club bereiken via de hoofdingang van het stadion.

Restaurant Horseele

Ook Danny Horseele en zijn team openen op dinsdag 9 juni de deuren van Restaurant Horseele. Gasten genieten opnieuw in alle comfort, met voldoende afstand, van heerlijke gerechten in een uniek kader.

Het Horseele team volgt strikt de voorzorgsmaatregelen op en kijkt er alvast naar uit om u opnieuw te mogen ontvangen. Benieuwd naar de nieuwe menu's? Neem hier alvast een kijkje op de website.

Het aperitiefsalon zal zolang de maatregelen van kracht zijn, niet beschikbaar zijn.

Kan je niet wachten om terug te genieten?

Reserveer hier