KAA Gent wint oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem

KAA Gent wint oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem

Speeldag 9 - Oefenwedstrijden 2019-2020 - 04-09-2019 om 11:00 u

Dit weekend staat er geen officiële match gepland door de interlandbreak. Samen met Zulte Waregem organiseerden we een oefenwedstrijd om de week zonder clubvoetbal te overbruggen. Acht Buffalo's misten de partij wegens interlandverplichtingen. 

De match werd gespeeld om 11u op woensdag 4 september in het Regenboogstadion. Coosemans, Van Den Bergh, Odjidja, Dompé, Mbayo, Sylla, Kums, Yem, Bronn, Kubo, Derijck kwamen aan de aftrap. Na een kwartier voetballen stond het al 0-2 voor de Buffalo's. Na een diepe bal van Dylan Bronn kon Mamadou Sylla profiteren en het openingsdoelpunt op het scoreblad zetten. Even later wist nieuwkomer Dylan Mbayo doelman Bostyn te omzeilen en scoorde hij zijn eerste doelpunt voor KAA Gent. Even later knalde Jean-Luc Dompé KAA Gent naar een 0-3 voorsprong. 

Na de rust wist Zulte Waregem een tegentreffer tegen de touwen te leggen. Van Hecke knalde op de dwarsligger en Zarandia wist de afvallende bal binnen te leggen: 1-3. De ingevallen Brecht Dejaegere scoorde nog het vierde Gentse doelpunt. Eindstand: 1-4.