Gault-Millau bekroont Restaurant Horseele opnieuw

Gault-Millau bekroont Restaurant Horseele opnieuw

Onze sterrenchef Danny Horseele en zijn Restaurant Horseele horen voor het 3e jaar op rij bij de toppers in de Gault-Millau België voor 2020.

De quoteringen in de Franse culinaire gids tonen dat er quasi geen plekken in het Gentse zijn waar je beter kan eten dan bij Danny Horseele in de Ghelamco Arena. Zij halen ook dit jaar weer een 17 op 20. Bovendien werden ze ook opgenomen in de nieuwe 17+ club.

"Wie Danny Horseele al eens in de keuken bezig zag, zal makkelijk begrijpen wanneer we zijn aanpak eerder als het koesteren dan wel als het bewerken of bereiden van producten durven omschrijven. Hij gaat zachtaardig en zorgzaam met ingrediënten om, wat al vele decennia zijn elegante signatuur markeert. " - Gault Millau 202O over Restaurant Horseele

Dat Danny Horseele dankzij zijn jarenlange ervaring een ongelofelijk métier heeft opgebouwd, spat ook van elke letter van de lovende recensie. 

Reserveer hier uw lunch of diner in Restaurant Horseele!

Gault-Millau 2020 over Restaurant Horseele:

"Wie Danny Horseele al eens in de keuken bezig zag, zal makkelijk begrijpen wanneer we zijn aanpak eerder als het koesteren dan wel als het bewerken of bereiden van producten durven omschrijven. Hij gaat zachtaardig en zorgzaam met ingrediënten om, wat al vele decennia zijn elegante signatuur markeert. Wellicht daarin zit het geheim van de bijzonder verfijnde, gefrituurde tongreepjes met perfecte gribichesaus. Fragiele hopscheuten zijn daarom evenzeer in goede handen. Hij sublimeert de voorjaarslekkernij met puntgave, zacht-zoete langoustines, een beetje Parmahesp, gepocheerd ei en subtiele jus. Tarbot verschijnt daarna met juist voldoende franje op tafel. Een handvol vers gepelde garnalen, blanke boter en een flinke schep puree kaderen de vis. Meer zou minder smaken. Eenvoud van opzet straalt tot slot zijn fameuze boterham met truffel uit. Om af te sluiten met crème Normande die door zijn jarenlange staat van dienst een aparte status heeft gekregen. In die zin heeft heel Horseele’s repertoire een apart patina verworven. Daardoor onderscheiden zich ware meesters onbewust maar wel markant van de meeste van hun gildegenoten."

Of het nu met businessklanten, familie of je geliefde is, wil je in Gent genieten van een chef op het top van zijn kunnen, dan is dineren bij Restaurant Horseele de juiste keuze.

Bekijk hier het menu van Restaurant Horseele