Boekpresentatie "De Gantoise: 101 sterke verhalen over de Buffalo's"

Op maandag 3 december vond in de perszaal van de Ghelamco Arena de voorstelling plaats van auteur Raoul De Groote's nieuwe boek "De Gantoise, 101 sterke verhalen over de Buffalo's". Naast de auteur waren ook oud-spelers Leon Mokuna, Gilbert De Groote, Willy Quipor en Gunther Schepens van de partij om de boekpresentatie met enkele leuke anekdotes op te luisteren.

Directeur Communicatie Patrick Lips praatte het geheel aan elkaar en gaf eigenlijk de mooiste samenvatting van het boek: "Eigenlijk haat ik om online te lezen. Dat hou ik normaal maximaal tien minuten vol. Ik ben een boekenliefhebber die de pagina's van een boek graag voelt en omdraait. Maar toen ik het manuscript van Raoul in handen kreeg heb ik in één ruk 5,5 uur zitten lezen achter mijn schermpje. Het is een fantastisch boek met de meest uiteenlopende anekdotes. Heel boeiend, eerlijk en warm geschreven. Het is geen geschiedkundig boek maar op het einde heb je wel een goed idee van wat KAA Gent is, wat de club is en wat ons DNA is."

"Een fantastisch boek met de meest uiteenlopende anekdotes. Heel boeiend, eerlijk en warm geschreven."

Het boek telt 304 pagina's, is uitgegeven bij Lanno en kost 35 euro. Het is te koop in onze fanshop, via Lannoo zelf en in alle boekhandels.