KAA Gent Foundation wint Pro League+ Award 2019

KAA Gent Foundation wint Pro League+ Award 2019

KAA Gent feliciteert de medewerkers en vrijwilligers van de KAA Gent Foundation met de Pro League+ Award 2019, de prijs voor de beste communitywerking van België.

Tijdens het Gala van de Pro League ontving de communitywerking van KAA Gent de Pro League+ Award 2019. Algemeen coördinator Wim Beelaert ontving de award uit handen van Bert Ballegeer, coördinator van de Belgian Homeless Cup. Het is de vierde keer in zes jaar dat onze maatschappelijke werking met deze hoogste eer gaat lopen.

Gentse aanpak opnieuw beloond

De nieuwe bekroning is het resultaat van een tien jaar lang volgehouden visie: met en door KAA Gent en in samenwerking met Stad Gent en de Supportersfederatie gaat de KAA Gent Foundation met de verbindende kracht van KAA Gent aan de slag voor de organisatie van sociaal-sportieve en sociaal-culturele initiatieven, in het bijzonder voor Gentenaars die het moeilijk hebben. Daarnaast wordt het stadion benut voor non-profitinitiatieven, is er een brede publiekswerking en wordt in het kader van Elk Talent Telt maatschappelijk en sportief samengewerkt met de jeugdwerkingen van alle Gentse voetbalclubs.

Dank aan de vele partners

Deze werking van de KAA Gent Foundation is slechts mogelijk door de steun en de medewerking van tal van partners. In het bijzonder de lokale overheden Stad Gent en OCMW Gent en hun diensten, de Gentse onderwijsinstellingen Universiteit Gent,  Arteveldehogeschool en Hogeschool Gent, de Supportersfederatie KAA Gent, UNIA, de organisaties voor geestelijke gezondheidszorg PC Gent-Sleidinge, KARUS, Hand in Hand De Moester, IBW - Zagan en Poco Loco, INTER Vlaanderen, KC Dance Complex, de jeugdwelzijnsorganisaties 't Leebeekje en Jong, Move 9000, Logo Gezond+, alle Gentse voetbalclubs met jeugdwerking, Campus Atelier, Samenlevingsopbouw, De Zuidpoort, de Lokale Dienstencentra De Horizon en Nestor en de vele partners van het netwerk Brede School-Jeugd van de buurt Nieuw Gent-Steenakker. Ook de vele vrijwilligers en stagiairs van de KAA Gent Foundation verdienen onze waardering en onze dank voor de inzet en de goede samenwerking.

De KAA Gent Foundation krijgt steun van

KAA Gent Foundation is lid van het European Football for Development Network (EFDN).