Programma KAA Gent fandag

Programma KAA Gent fandag

Op zondag 14 juli vanaf 12u heten we alle Buffalo's welkom in de Ghelamco Arena voor de jaarlijkse fandag! Het belooft een blauw-witte dag te worden met heel wat activiteiten. Iedereen komt binnen via de hoofdingang en vindt van daaruit zijn weg doorheen het stadion. We krijgen dit jaar ook muzikale versterking van niemand minder dan de Gentse hiphopsensatie Uberdope! Zij treden 2x op zondag. 

Vanaf 12u zetten we de deuren open voor een blik achter de schermen. Daarnaast valt er heel wat te beleven over de hele promenade. Naast de drank- en eetstandjes voor de grote en kleine honger is er animatie voorzien voor groot en klein. Wie wil, kan - net als onze spelers - ook een hapje gaan eten in de Buffalo Bistro. De nieuwsgierigen lopen best ook eens langs de fanshop want het nieuwe shirt voor dit seizoen zal er klaar liggen! Om 13u45 reppen we ons dan met z'n allen naar Tribune 1 waar de coach zijn nieuwe staf voorstelt en we een grote familiefoto nemen met spelers, supporters en staf! Na de foto, om 14u30 start de jacht op handtekeningen. Met ons signeerboekje en je gsm in de aanslag kan je de handtekeningen van je favoriete spelers verzamelen en samen op de foto gaan.   

Programma Fandag

12u: start fandag 

  • start open parcours achter de schermen (pers- en neutrale zone)

  • opening drank- en eetstanden op promenade
  • opening Buffalo Bistro waar de spelers ook komen eten.  
  • opening Fanshop met het nieuwe shirt

13u15: optreden Uberdope

Optreden aan de zijkant van het veld. Te volgen via Tribune 1. 

13u45: FAMILIEFOTO IN TRIBUNE 1‚Äč
Een korte voorstelling van de nieuwe stafleden door de coach. Gevolgd door een grote familiefoto van alle spelers en trainers met de aanwezige supporters.

14u15: vervolg optreden Uberdope

14u30: start handtekeningensessies op promenade

17u: einde fandag
 

Haal je signeerpet in de MAES FANZONE!

Mobiliteit

Zoals steeds juichen we het toe wanneer onze supporters maximaal gebruikmaken van alle alternatieve vervoerswijzen zoals de fiets en het openbaar vervoer. Wie met de wagen komt, kan parkeren op volgende parkings:

  • parking A (voor Tribune 1)
  • parking Kaasboer
  • Omliggende parkings zijn voorlopig betalend.