Word jij onze FIFA20 eSporter?

Word jij onze FIFA20 eSporter?

Ben je grote fan van FIFA 20 en supporter van KAA Gent? Super, want dan ben jij diegene die we zoeken om onze club te vertegenwoordigen in de tweede editie van de Proximus ePro League! Grijp je kans om FIFA-kampioen van België te worden, schrijf je in voor de Proximus ePro League en kies KAA Gent als favoriete ploeg!

Deelnemers vanaf 16 jaar (amateurs of professionals) kunnen zich hieronder inschrijven voor de onlinetoernooien van KAA Gent in de Proximus ePro League. 

Shrijf je hier in 
 

Organisatie van de competitie

De inschrijvingen voor het seizoen 2019-2020 gebeuren via www.eproleague.be. Het toernooi verloopt in 4 fasen:

  1. Kwalificaties: op 26 oktober en 9 november vinden de kwalificatierondes plaats om voor KAA Gent de vier beste FIFA20 spelers te kiezen.
  2. Selectie: uit de 4 beste spelers kiezen we wie uiteindelijk onze officiële vertegenwoordiger wordt. 
  3. Kampioenschap: Onze KAA Gent-eSporter neemt het op tegen de 15 spelers van de andere eersteklassers. Draaidagen vinden plaats 6/12 en 8/12.
  4. Play-Offs: de beste 6 spelers gaan naar de Play-offs waar ze het opnemen tegen elkaar en de professionele esporters van de eersteklasseclubs. Draaidagen voor de Play-Offs vinde plaats op 08/02. De winnaar mag zichzelf de officiële Belgische FIFA-kampioen noemen! 

Wacht niet langer en waag je kans!