KAA Gent x Scarab

KAA Gent x Scarab

KAA Gent en SCARAB Sports stappen samen in een partnership om verder onderzoek te voeren naar een nieuwe methode om de technisch-cognitieve vaardigheden van spelers te screenen en trainen. Dit door middel van nieuwste state-of-the-art technologie van SCARAB Sports.

Naast de reeds bestaande fysieke objectieve testen en trainingen, biedt SCARAB Sports een nieuwe manier om technisch-cognitieve vaardigheden objectief te testen en te trainen volgens het OODA-principe (Observe, Orient, Decide, Act). Een speler moet namelijk snel kunnen observeren en oriënteren, om met die informatie de juiste beslissing te nemen en vervolgens op het juiste moment de correcte actie uit te voeren.

Dankzij deze innovatie krijgt KAA Gent een completer en objectiever beeld van de kwaliteiten van hun spelers. Aansluitend kunnen ze getraind worden met de technologie om zo hun technisch-cognitieve skills verbeteren. Aan de hand van de directe feedback, cruciale parameters, en de vele trainingsoefeningen die mogelijk gemaakt worden door de nieuwe SCARAB Sports' technologie.

Lees meer op: www.scarab-sports.com

Volg ons partnership en de verdere ontwikkeling op de voet via onze socials en de socials van SCARAB Sports.