Referee Academy KAA Gent rekruteert

Referee Academy KAA Gent rekruteert

De KAA Gent Foundation werft opnieuw jongens en meisjes aan voor de Referee Academy. Niet alleen jonge voetballers maar ook jonge scheidsrechters kunnen ambiëren om ooit de Champions League te halen. Wij zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde jongens en meisjes tussen 14 en 18 jaar die interesse hebben in het leiden van wedstrijden.

Schrijf je hier in voor de opleidingsdagen

De eerste doelstelling is wedstrijden leiden van onze allerjongste KAA Gent-teams (U8, U9, U10, U11 en U12) op zaterdag- en/of zondagvoormiddag. In een verdere fase van de opleiding zijn vriendschappelijke wedstrijden vanaf U13 tot en met U18 mogelijk. Later kan doorgestroomd worden naar de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Alle scheidsrechters van de Referee Academy zijn welkom op de jeugdwedstrijden van KAA Gent, maar ook op die van de A-ploeg.

Voorafgaand aan de opleidingsdagen (op zaterdag 22 mei in de voormiddag- zal een gesprek plaatsvinden met de referee coaches waarin gepeild wordt naar motivatie en beschikbaarheid in het weekend.

De opleiding is voorzien op 1 en 2 juli 2021 op KRC Gent in Oostakker en is kostloos. Nadien volgt een traject van intensieve coaching tijdens de wedstrijden. Elke jongere ontvangt een gratis uitrusting en een gratis abonnement voor de wedstijden van het A-elftal.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Schrijf je via bovenstaande button in voor de opleidingsdagen.

 

De KAA Gent Foundation dankt haar partners voor de steun: