KAA Gent Foundation zoekt trainers/trainsters meisjesvoetbal

KAA Gent Foundation zoekt trainers/trainsters meisjesvoetbal

De KAA Gent Foundation start met een project meisjesvoetbal om meer meisjes in Gent de kans te geven om te voetballen. We doen dit in nauwe samenwerking met de KAA Gent Ladies. Om het project te begeleiden is onze organisatie op zoek naar voetbaltrainers/voetbaltrainsters.

De komende drie jaar zullen meisjesvoetbalkernen opgestart worden in 6 Gentse buurten, in de schoot van 6 Elk Talent Telt partnerclubs. In oktober 2017 worden de eerste 2 kernen op gang getrapt bij de Elk Talent Telt partnerclubs Jago Sint Amandsberg en HT Zwijnaarde.

Geloof je in de maatschappelijke kracht van voetbal? Wil jij mee je schouders zetten onder de uitbouw van meisjesvoetbal in Gent? Dan ben jij misschien wie we zoeken.

Je functie:

  • Je geeft wekelijks of tweewekelijks voetbaltraining aan één van de 3 groepen.
  • Je houdt rekening met niveauverschillen en kan goed differentiëren.
  • Je beseft dat laagdrempeligheid belangrijk is en stelt spelplezier voorop .
  • Je bent een goede motivator en een positief ingestelde coach.

Je profiel:

  • Je hebt bij voorkeur een trainersdiploma, pedagogisch diploma, nam deel aan het Elk Talent Telt-trainerstraject of beschikt over de nodige ervaring in het meisjesvoetbal.
  • Samenwerken draag je hoog in het vaandel.
  • Je bent gemotiveerd en legt de nodige flexibiliteit en zin voor verantwoordelijkheid aan de dag.
  • Je gelooft in de meer-dan-voetbal gedachte en maakt je de filosofie van het Elk Talent Telt charter eigen.

Ons aanbod:

Je maakt deel uit van de KAA Gent Foundation, een innovatieve speler in de Gentse samenleving die maatschappelijk engagement als handelsmerk heeft. Je maakt deel uit van een groep trainsters/trainers die een wekelijks of tweewekelijks engagement aangaan, afhankelijk van wat voor jou past.  Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding per geleverde prestatie.

De trainingsmomenten vinden plaats op woensdagavond op Jago Sint-Amandsberg (Alfons Braeckmanlaan 2) en vrijdagavond op HT Zwijnaarde (Muilaardstraat 85).

Interesse: Stuur dan je cv en motivatiebrief ten laatste op 24 september 2017 via e-mail naar pierre.vanderveken@kaagentfoundation.be en jonas.devits@kaagentfoundation.be

Hier lees je de vacature in pdf met meer info over de momenten waarop de trainingen zijn gepland.