Buffalo Kids Reporter Lucas interviewt Hein Vanhaezebrouck

Buffalo Kids Reporter Lucas interviewt Hein Vanhaezebrouck

Buffalo Kid Lucas Walthoff kreeg als eerste de eer om één van onze spelers of trainers te interviewen. Hij koos ervoor om Hein Vanhaezebrouck enkele moeilijke vragen voor de voeten te gooien. Enkele voorbeelden? Zo vroeg Lucas Hein waar hij van droomde als kind, wanneer hij besefte dat hij trainer wou worden en hoe moeilijk het is om werk en privé te verenigen als professioneel trainer. Tot slot wou Lucas ook graag weten of Hein zich wel eens kwaad maakt op zijn spelers en wat hij nu eigenlijk allemaal vertelt in de huddle na de wedstrijd.

Lucas is 13 jaar en droomt ervan later sportjournalist te worden. Zowel wij als de coach waren alvast onder de indruk van zijn vragen. Proficiat Lucas!

Zelf ook Buffalo Kids Reporter worden?

Wil jij ook kans maken om zelf Buffalo Kids reporter te worden? Schrijf je dan in voor de Buffalo Kids Club via onze site en maak zelf een filmpje waarin je jezelf voorstelt en ons vertelt waarom jij de volgende Buffalo Kids reporter moet worden! Filmpjes mogen doorgestuurd worden naar patrick@kaagent.be