KAA Gent Foundation wint opnieuw goud

KAA Gent Foundation wint opnieuw goud

Op het Pro League Gala ontving de KAA Gent Foundation de 'Pro League+ Gold' trofee, de prijs voor de beste communitywerking van België in 2018.

Deze prijs gaat voor de derde keer in vijf jaar naar de KAA Gent Foundation. Deze keer delen de Buffalo's de eerste plaats met Club Brugge Foundation.

Wim Beelaert, algemeen coördinator van de KAA Gent Foundation, ontving de prijs uit handen van premier Charles Michel.

De KAA Gent Foundation heeft in de voorbije jaren een brede maatschappelijke werking uitgebouwd. Via deze link krijgt u een overzicht van de werking.

Dank aan de vele partners

De KAA Gent Foundation is een publiek-private samenwerking tussen KAA Gent, de lokale overheden en de supporters van KAA Gent. Deze brede werking is slechts mogelijk door de steun en de medewerking van tal van Gentse diensten en organisaties. In het bijzonder de lokale overheden Stad Gent en OCMW Gent, hun diensten en verschillende stedelijke adviesraden, de Gentse onderwijsinstellingen Universiteit Gent,  Arteveldehogeschool en Hogeschool Gent, de Supportersfederatie KAA Gent, UNIA, de organisaties voor geestelijke gezondheidszorg PC Gent-Sleidinge, PC Caritas-Melle, Hand in Hand De Moester, IBW - Zagan, PC Sint-Camillus en Poco Loco, INTER Vlaanderen, KC Dance Complex, de jeugswelzijnsorganisaties 't Leebeekje en Jong, het BOP-project van Jong, Logo Gezond+, alle Gentse voetbalclubs met jeugdwerking, AMSAB-ISG, Fietserbond Gent, de partnerorganisaties verbonden aan wijkhuis Bij Pino IN-Gent, Samenlevingsopbouw en De Zuidpoort en de vele partners van het netwerk Brede School-Jeugd van de buurt Nieuw Gent-Steenakker verdienen onze waardering en onze dank voor de goede samenwerking.

De KAA Gent Foundation bedankt de Pro League voor de waardering en feliciteert de Club Brugge Foundation, partner in het European Football for Development Network, met de gedeelde eerste plaats. Samen zullen we blijven werken aan een grotere maatschappelijke rol voor de Pro League en haar clubs.

 

De KAA Gent Foundation dankt deze overheden, organisaties en bedrijven voor hun steun: