Dylan Bronn strandt in de halve finale

Op zondag 14 juli kwam Bronn met Tunesië in actie in de halve finale van de Coupe d’Afrique. Ze namen het op tegen het Senegal van Liverpoolspeler Sadio Mané. In de reguliere speeltijd kwamen beide ploegen niet tot scoren. Verlengingen moesten de winnaar van de halfve finale bepalen. Het geluk koos uiteindelijk de kant van Senegal. De Tunesische doelman bokste de bal weg maar die kwam heel ongelukkig tegen het hoofd van Dylan Bronn terecht, waarna de bal in doel verdween: 1-0 voor Senegal.

Het toernooi eindigt dus helaas in de halve finale voor Bronn en co. Woensdag 17 juli spelen ze nog voor de derde plaats tegen het Nigeria van ex-buffalo's Moses Simon, Samuel Kalu en William Troost-Ekong. Het was van 2004 geleden dat ze nog eens in de halve finale stonden op het Afrikaans voetbaltoneel. Bronn kan dus tevreden terugblikken op het afgelegde parcours tijdens het toernooi. Na de match van woensdag volgt dan een welverdiende vakantie!

Woensdag 17 juli: kleine finale Tunesië - Nigeria