Hyundai Belux is nieuwe structurele partner van KAA Gent

Hyundai Belux is nieuwe structurele partner van KAA Gent

Gisteren werd het officieel bekendgemaakt op de jaarlijkse Fandag van KAA Gent: Hyundai Belux wordt de volgende drie seizoenen één van de structurele partners van KAA Gent. Het logo van Hyundai zal prijken op de mouwen van de spelersshirts!

Hyundai en de keuze voor voetbal

Hyundai en voetbal, dat is een combinatie met al heel wat jaren geschiedenis. Het Zuid-Koreaanse merk was eerder al partner van Europese en wereldbekertornooien, en is ook partner van topclubs zoals Atletico Madrid en Chelsea.

Managing Director Olivier Sermeus is bijzonder opgetogen over de deal: “KAA Gent is een club die op alle vlakken staat voor vernieuwing in het Belgisch voetbal. De club wordt uiterst professioneel bestuurd, met een ijzeren wil om als sportieve challenger in de competitie vriend en vijand te verbazen. Dat laatste is nu net een positie die perfect vergelijkbaar is met Hyundai in de Belgische autosector. Voorts speelt de club in het mooiste en modernste stadion van het hele land!”

Tijdens de Fandag werd de recent gelanceerde Hyundai Tucson N-Line gepromoot bij de hoofdingang van de Ghelamco Arena. Dit is één van de wagens die via de lokale verdeler AGS Gent ook ter beschikking wordt gesteld van spelers en medewerkers!

Commercieel directeur Serge Platel is ervan overtuigd dat KAA Gent en Hyundai Belux samen heel wat memorabele momenten gaan beleven.