Elk Talent Telt: Gents jeugdvoetbal op zoek naar versterking

Elk Talent Telt: Gents jeugdvoetbal op zoek naar versterking

Het Gentse jeugdvoetbal is op zoek naar verschillende trainers en assisent-trainers. Ben je een goede motivator of wil je dat graag worden? Geloof je in de kracht van voetbal? Ben je sociaal voelend? Hou je van het spelletje voetbal? We gaan samen met jou op zoek naar de juiste Gentse voetbalclub om jouw trainersvaardigheden verder te ontwikkelen.

 

De KAA Gent Foundation werkt samen met alle Gentse veldvoetbalclubs met een jeugdwerking. We willen daarbij de kwaliteit van de opleidingen verhogen en tegelijkertijd kinderen en jongeren versterken in hun ontwikkeling.

De Elk Talent Telt clubs liggen verspreid over het volledige Gentse grondgebied.Er bestaan binnen het Gentse jeugdvoetbal gemengde jeugdwerkingen, specifieke meisjeswerkingen, wandelvoetbalteams voor senioren (55+) en G-voetbalwerkingen voor mensen met een beperking. Elk engagement is welkom!

Interesse? Vul hier het online formulier in !

 

Wens je meer informatie over dit initiatief? Contacteer Filippe.VandeCraen@kaagentfoundation.be of bel naar de KAA Gent Foundation 093302340.

Elk Talent Telt is een project van de KAA Gent Foundation, in opdracht van de Stad Gent en KAA Gent. Met de financiële steun van de Stad Gent, KAA Gent, Craft, Telenet, De Gentenaar, Printville en Silvertie .