Opnieuw KAA Gent mondmaskers te koop

Opnieuw KAA Gent mondmaskers te koop

In samenwerking met Fulltime Sport, de Gentse voetbalspeciaalzaak, verdelen wij opnieuw KAA Gent-mondmaskers. Heb jij er nog geen of wil je net een nieuw pakketjes van 2 stuks? Haast je dan richting de webshop van Fulltime Sport. 

Hoe kan je ze bestellen?

De mondmaskers zijn verkrijgbaar in pakketjes van 2 stuks aan 10 euro via de webshop van Fulltime Sport. Bij aankoop van jouw pakket kan je kiezen uit thuislevering (gratis vanaf €50) of afhaling bij Fulltime Sport, telkens van dinsdag-vrijdag van 9u t.e.m. 13u.

Bestel nu

Materiaal mondmaskers

De maskers zijn vervaardigd uit polyester en katoen en zijn herbruikbaar na een wasbeurt op 60°C. Op die manier gaan de maskers een hele tijd mee en dragen we ook ons steentje bij tot het milieu! Tot slot zijn ze voorzien van een speciale filter.

KAA Gent @ Fulltime Sport

Wil je naast de mondmaskers nog andere KAA Gent artikelen kopen? Dat kan, want bij Fulltime Sport vind je een ruim assortiment aan blauw-witte shirts, gadgets en meer! Zo zijn er Gantoise-truien, mutsen, sjaals, mokken, bidons, sleutelhangers, lunchboxes, kussens, ballen en snapbacks.