Succesvolle MaesMaandag krijgt vervolg

Succesvolle MaesMaandag krijgt vervolg

We missen massaal de belangrijkste bijzaak, het voetbal. De reguliere competitie ligt al even stil en dat weegt, zowel bij ons als onze supporters. Daarom besloot KAA Gent in samenwerking met partner Alken-Maes de sfeer van op wedstrijddagen over te brengen tot in de Gentse huiskamers dankzij MaesMaandag.

Huis-DJ  Shizzle Le Sauvage ging aan de slag met enkele Gentse stadionklassiekers waaronder “Lieve Kleine Piranha” en “Zombie Nation” en bracht ze tezamen in een fantastische Buffalo-set. Niet alleen de set stond in het teken van blauwwit, maar ook de locatie. Met uitzicht op de Ringvaart en de tribunes draaide DJ Shizzle van op het dak van de Ghelamco Arena, een spectaculaire locatie voor elke Buffalo.

De succesvolle MaesMaandag krijgt op maandag 4 mei 2020 een vervolg. Deze Maesmaandag zal volledig in het teken staan van de spelers!

Altijd al willen weten naar welke hits onze voetbalhelden luisteren vlak voor een match? Stem dan op MaesMaandag 4 mei 2020 af om 18u op het Facebook- of Youtubekanaal van KAA Gent.

Herbekijk MaesMaandag Set 1