Halfvastenfoor: Buffalodag 2016

Halfvastenfoor: Buffalodag 2016

Op woensdag 2 maart 2016 bezoekt KAA Gent de Halfvastenfoor ter gelegenheid van Buffalodag 2016. Spelers en entourage zullen tussen 14u en 15u op en rond het Sint-Pietersplein aanwezig zijn.

Halfvastenfoor verwelkomt alle KAA Gent spelers

De spelers zullen in drie groepen de foor bezoeken. Elke groep wandelt in één doorgang van de foor. Eén groep neemt de doorgang kant Sint-Pieterskerk, een tweede groep neemt de middengang en een derde groep wandelt langs de doorgang kant Sint-Amandplein. Langsheen hun traject proberen de spelers samen met de bezoekers diverse attracties uit. Aan de autoscooter komen de drie groepen terug samen en bezoeken ze nog de attracties aan het Kramersplein. Omstreeks 15 uur worden de spelers opnieuw verwacht aan de spelersbus op het Kramersplein.

Omwille van een goede voorbereiding voor de aanstaande wedstrijd van vrijdag 4 maart tegen OH Leuven, blijft het bezoek van de spelers beperkt tot één uur. De nadruk ligt op het bezoeken van de foor en samen met de supporters een ritje maken op diverse attracties. Korte ontmoetingen met de spelers, bijvoorbeeld bij het nemen van foto’s zijn uiteraard nog steeds mogelijk. Omwille van het tijdsgebrek zullen louter handtekeningsessies niet mogelijk zijn. De Buffalodag is een samenwerking van de Stad Gent met de foorkramers en vzw Voetbal in de stad, de Communitywerking van KAA Gent.

Korting en gadget voor deelnemende Buffalosupporters

Tijdens de Buffalodag krijgen foorgangers gekleed in de clubkleren van de Buffalo’s of in het bezit van een abonnement van KAA Gent 30% korting op de deelnemende foorattracties. Dit jaar worden de supporters extra verwend met een leuk gadget, een kampioenenjaar wordt immers ook op de foor gevierd. Een unieke blauw-witbedrukte Buffalo-badeend, wordt de ‘must-have’ van supporter-foorgangers die zich aanbieden aan de deelnemende attracties. De foorkramers zullen vanaf woensdag 2 maart 5.000 badeendjes verdelen onder de foorgangers.