Ticket- en reisinfo Bordeaux-KAA Gent

Ticket- en reisinfo Bordeaux-KAA Gent

Voor de verplaatsing naar Bordeaux op 30 augustus stelt Girondins de Bordeaux 1150 tickets ter beschikking in de vakken 52, 54 en 56 van de noordtribune van de Matmut Atlantique. Van die 1150 tickets worden er 380 via de ticketing van de Ghelamco Arena aangeboden. De rest wordt voorbehouden voor de Supportersfederatie. 

UPDATE

De nieuwe eigenaars van Bordeaux hebben de ticketprijzen verlaagd van 15 euro naar 5 euro. Supporters die al tickets kochten voor de verplaatsing kunnen bij de dienst Ticketing terecht en zullen het verschil van 10 euro terugbetaald krijgen. Ook de TGV heeft zijn ticketprijzen verlaagd. Daardoor kost een fanpackage van KAA GENT TRAVEL (zie onder) nu nog 395 euro ipv de eerder voorziene 465 euro.

Tickets kosten 15 euro Tickets kosten 5 euro en de verkoop start op vrijdag 24 augustus om 12u. We sluiten de verkoop af op dinsdag 28 augustus.

UEFA heeft deze wedstrijd gecatalogeerd als “high profile” en heeft daarom een Security Officer aangesteld. Voor onze club alweer een uitgelezen mogelijkheid om onze uitstekende Europese faam verder te versterken! 

Mede daarom hebben we van iedere supporter die een ticket vraagt voor deze wedstrijd volgende info nodig:

  • naam en rijksregisternummer,  
  • manier en timing van verplaatsing naar het stadion (bus, wagen, huurwagen, trein, vliegtuig ... of combinatie van) Kan van belang zijn om een veilige parkeerplaats rond het stadion aldaar te bemachtigen.
  • verblijfsgegevens in Frankrijk (wanneer van toepassing) 

Elk ticket wordt bedeeld nadat alle voorgaande informatie is doorgegeven.

Reispackages van KAA Gent travel

Wie graag meegaat, moet zeker eens de reispakketten van onze vaste reispartner KAA GENT TRAVEL bekijken. Zoals steeds bij onze Europese verplaatsingen, kan je bij hen terecht voor een vlekkeloze organisatie van je Europese voetbaltrip. 

Je kan bij Way2Events een bussiness package of een fan package boeken.

En dat samenreizen met een grote groep Buffalo's wreed plezant is, zie je hieronder in hun reisverslag van de trip naar Wembley!

KAA Gent Travel: Reisverslag Tottenham - KAA Gent from way2events on Vimeo.