Elk Talent Telt Dag bij de Gentse voetbalclubs

Elk Talent Telt Dag bij de Gentse voetbalclubs

Op zaterdag 24 augustus trappen de Gentse voetbalclubs het seizoen op gang met de Elk Talent Telt Dag. Op 10 locaties voetballen 1100 Gentse jeugdvoetballers vriendschappelijk met elkaar. Fairplay, plezier, elkaar beter leren kennen en gezond sporten staan centraal.

Fairplay

Alle Elk Talent Telt partnerclubs hebben een charter ondertekend waarin ze zich engageren voor een kwaliteitsvol en geëngageerd jeugdvoetbal in Gent. Jeugdvoetbaltrainingen en -wedstrijden moeten een leuke en gezonde omgeving zijn waarbinnen plezier centraal staat
 
De clubs vragen ook de ouders van de Gentse jeugdspelers om hieraan mee te werken: supporter op een positieve manier, bekritiseer de scheidsrechter niet en focus niet op het resultaat. Kinderen groeien in een omgeving waarin ze op een positieve manier aangemoedigd worden. Het is aan de trainer om spelers positief bij te sturen waar nodig.
 

Locaties

Zin om langs te komen? Hieronder een overzicht van de locaties waar op zaterdag 24 augustus de Elk Talent Telt Dag georganiseerd wordt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zelf jeugdtrainer worden?

Het Gentse jeugdvoetbal is op zoek naar verschillende trainers en assisent-trainers. Ben je een goede motivator of wil je dat graag worden? Geloof je in de kracht van voetbal? Ben je sociaal voelend? Hou je van het spelletje voetbal? We gaan samen met jou op zoek naar de juiste Gentse voetbalclub om jouw trainersvaardigheden verder te ontwikkelen. Elk engagement is welkom!

Interesse? Vul hier het online formulier in !

 

Elk Talent Telt is een project van de KAA Gent Foundation, in opdracht van de Stad Gent en KAA Gent. Met de financiële steun van de Stad Gent, KAA Gent, Craft, Telenet, De Gentenaar, Printville en Silvertie .