Koop een shirt en steun de Belgian Homeless Cup

Koop een shirt en steun de Belgian Homeless Cup

Ook tijdens deze kerstperiode pakken de Pro League, haar clubs en partners uit met een Kerstactie, de jaarlijkse veiling van unieke, getekende shirts en andere bijzondere items ten voordele van de Belgian Homeless Cup.

Veiling

De truitjes die onze spelers zullen dragen tijdens de komende competitiewedstrijd KRC Genk-KAA Gent worden geveild. De opbrengst van de veiling gaat integraal naar de Belgian Homeless Cup, een organisatie die voetbal inzet om te werken aan de lokale re-integratie van dak- en thuislozen in onze samenleving. Het Gentse Homelessproject, de Gantoise Plantrekkers, is één van de sociaal-sportieve praktijken van de KAA Gent Foundation.

Wil jij binnenkort eigenaar worden van het shirt van je favoriete Buffalo of van een ander uniek item? Bied dan tot donderdag 27 december 23u via Ebay: Veiling Kerstactie Pro League

Belangrijk

  • Er worden geen shirts verzonden. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd door de Pro League en kan vanaf 8 januari zijn/haar KAA Gent shirt ophalen in de Fanshop. De betaling gebeurt ter plaatse.
  • Er kunnen geen fiscale attesten toegekend worden voor de shirtveiling.
  • De shirts worden door de kernspelers gedragen tijdens de wedstrijd. Elk shirt wordt ook gehandtekend.
  • Shirts worden niet teruggenomen