KAA Gent Coronaproof (update)

KAA Gent Coronaproof (update)

Vorige week zaten de club en verschillende supportersorganisaties opnieuw samen voor een tussentijdse evaluatie van de KAA Gent Coronaproof-enquête voor onze abonnees. Via de enquête gaan we samen na wat onze abonnees verkiezen. Dit zowel over de manier om terug naar wedstrijden te komen eens dat terug mag van de overheid, als over de compensatie voor abonnees wanneer zij wedstrijden niet kunnen bijwonen. 

Gezien de korte looptijd van de enquête (van donderdagavond tot zondagavond) signaleerden heel wat abonnees ons dat ze niet voldoende tijd hadden om de enquête in te vullen. Daarom plaatsen we deze terug online en gaan we de abonnees die ze nog niet invulden ook opnieuw mailen. Immers, hoe meer deelnemers, hoe fijner het beeld van ieders wensen. De enquête loopt nog tot vrijdag 28 augustus.

Abonnementsnummer

Op de vergadering gisteren werd gesignaleerd dat verscheidene abonnees hun abonnementen nog niet afhaalden op de dienst ticketing en er dus vanuit gingen dat zij nog niet konden stemmen. Niets is minder waar. Ook wie zijn abo nog niet heeft afgehaald, kan wel degelijk deelnemen. Uw abonnementsnummer blijft immers hetzelfde. Bij de abonnementen van vorig seizoen staat het abonneenummer links onderaan. Bij de huidige abonnementen staat het onder uw naam.

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Vul de enquete in