KAA Gent steunt Levensloop Gent

KAA Gent steunt Levensloop Gent

Geen sportief topmoment zonder engagement. In de aanloop naar de bekerfinale steunt KAA Gent de Gentse Levensloop ten voordele van de Stichting tegen Kanker

Komend weekend heeft in de Blaarmeersen Levensloop Gent plaats. Met dank aan vdk bank worden zondag onder de Levensloopleden van Team KAA Gent 5 x 2 tickets voor de Bekerfinale verloot. Schrijf je in bij Team KAA Gent en kom zaterdag tussen 15u en 20u of zondag tussen 9u tot 15u in de Blaarmeersen lopen of wandelen voor de Stichting tegen Kanker en maak kans op de laatste bekertickets. De winnaars worden zondagnamiddag geloot en om 18u gecontacteerd.

KAA Gent veiling voor Levensloop Gent

Ook de spelers en technische staf van KAA Gent steunen de Gentse Levensloop. In de voorbije dagen brachten ze 30 unieke items samen die nu door de KAA Gent Foundation worden geveild. De veiling loopt vijf dagen. Ook de opbrengst van deze veiling gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker.

Een dag in het spoor van Jess Thorup, een Olympiakos Champions League truitje van Vadis Odjidja, het shirt dat Nana Asare droeg tijdens de halve finale van de Beker in Oostende, de voetbalschoenen van Brecht Dejaegere of het Rode Duivelstrainingspak van Birger Verstraete? Dit en veel meer staat allemaal te koop op de Ebay-plek van de KAA Gent Foundation. Bieden kan tot dinsdag 30 mei.

Dit is een initiatief van de KAA Gent Foundation. Voor alle info contact@kaagentfoundation.be

De KAA Gent Foundation krijgt de steun van